Foto: RTL

‘JA SAM ALFA VUK’ Bila je žrtva nasilja, odbila je Miju Matića, obožava jahanje, a životnim motom poziva momke na prijavu: ‘Što želiš, koliko to jako želiš i što si za to spreman dati’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Danas počinje novi RTL-ov show! Dugoočekivani show “Pet spojeva tjedno”, u kojemu će kandidati tražiti ljubav, večeras stiže na naše male ekrane, a kao što smo već dosada pisali, glavne zvijezde su Matija Hakala, Marinela Grljušić, Tomi Saltarić i Monika Kelčec. Za njihovo srce borit će se po petero kandidata, a svakoga će dana natjecanje napuštati onaj kandidat koji za to ima najmanje šanse.

Preostalo nam je predstaviti i zadnju kandidatkinju, Siščanku Moniku Kelčec, dobro poznato lice vjernim pratiteljima RTL-ovih realityja. Naime, Monika se natjecala za ljubav Mije Matića, “gospodina savršenog” 2019. godine, odnosno druge sezone. Monika je tada sama napustila show i to zato što u Miji nije vidjela muškarca u kojega bi se mogla zaljubiti.

Foto: RTL

“Odlučila sam napustiti show zato što sam shvatila da Miju ne doživljavam kao muškarca u kojeg bih se zaljubila i nije se dogodila ona kemija koja je za mene vrlo važna. Zbog toga sam smatrala kako je jedino fer prema meni, Miji i drugim curama da napustim show kako bi se Mijo mogao fokusirati na druge cure, a i kako bi se one opustile jer više ne bi imale mene kao glavnu prijetnju kakvom su me smatrale”, pojasnila je tada u razgovoru za RTL. Sada je odlučila biti u glavnoj ulozi, a prijavljeni momci borit će se upravo za njeno srce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl)




‘Mogu se žrtvovati, a mogu biti i alfa vuk’

Tridesettrogodišnja Siščanka radi kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo, puno više uživa u slobodnome vremenu koje uglavnom provodi u prirodi. Sebe opisuje kao “veselu, empatičnu, nježnu, emocionalno zdravu osobu koja se zna žrtvovati za ono što voli”, a kako kaže, najmanji je problem pretvoriti se i u “teritorijalno nastrojenog alfa vuka”.

Loša iskustva s ljudima, kako kaže, natjerala su je da više voli i cijeni životinje, s kojima provodi puno vremena. Spašavanje tih nemoćnih živih bića ono je što joj dušu ispunjava ljubavlju. Podijelila je i svoj životni moto koji glasi: “Što želiš, koliko to jako želiš i što si za to spreman dati.”




Bila je žrtva vršnjačkog nasilja

Monika je odrastala s djedom i bakom na selu te je od malih nogu vrijeme provodila sa životinjama. Kada je krenula u školu, život joj se pretvorio u pravu noćnu moru. “U školi sam doživjela vršnjačko nasilje, što me i danas čini osjetljivom na nepravdu i situacije kada netko napada i ponižava slabije. Ta su iskustva dovela do toga da sam danas puno jača kao osoba“, iskreno je govorila Monika o prošlosti, vjerujući da je i u gorkim kušnjama moguće pronaći pozitivne stvari.

Upravo s tom idejom Monika će ući i show, a otkrila je i kakve muškarce voli. “Privlače me tamnoputi, snažni muškarci, po mogućnosti svijetlih očiju, što sam zaključila profilirajući muškarce s kojima sam bila u vezi, no nemam baš neki strogo određeni tip muškarca kad je o izgledu riječ. Moj bi idealan partner trebao biti iskren, hrabar, sposoban pokazati emocije, vjeran, odgovoran i uspješan, a ujedno da se može opustiti i pokazati dijete u sebi”, kazala je Monika.

Show ‘Pet spojeva tjedno’ će se prikazivati od ponedjeljka, 21. studenoga od 21:15 sati na RTL-u, a osim Kelčec, pravu ljubav pokušat će pronaći Matija Hakala koji radi kao zaštitar, Marinela Grljušić, misica koja ponosno nosi čak dvije titule i krune, te pomorski agent Tomi Saktarić.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.