Foto: Instagram

‘JA BIH RAZVOD’ Suprug Nikolini Pišek romantično čestitao godišnjicu, ona iznenadila odgovorom!

Autor: Š. P.

Početkom rujna 2013. godine u idiličnom Monaku vjenčali su se voditeljica Nikolina Pišek i Vidoje Ristović, povjesničar umjetnosti koji je svoju suprugu, ali i nekoliko tisuća pratitelja na Instagramu, podsjetio na taj romantični dan za pamćenje.

“Sretna nam bila, ljubavi”, napisao je Ristović uz nekoliko fotografija s vjenčanja na kojem je Nikolina blistala u spektakularnoj bijeloj vjenčanici dizajnera Zahaira Murada prošaranoj plavkastim vezom. U medijima je te 2013. ustvrdila kako je to najljepša haljina koju je ikad vidjela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

U svom prepoznatljivom stilu, čestitku za godišnjicu braka je odmah prokomentirala i Nikolina.




Foto: Instagram

“Ja bih razvod, pa tulum ponovno. I treba mi hitno nova haljina. Samo je dostava iz NY malo upitna”, napisala je, a Vidoje joj je odmah odgovorio: “I molim te da kumu nikako da mijenjaš!”.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina i Vidoje su se u Monte Carlu vjenčali pred sedamdesetak uzvanika, a bivšoj voditeljici kuma je bila Snježana Mehun (od prošlog tjedna Schillinger, zahvaljujući udaji za austrijskog poduzetnika).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.