fbpx

IZ BAKINIH KUHINJA NA NAŠE STOLOVE: Pripremite jednostavno i ukusno varivo od kelja!

Autor: Dnevno

Sastojci:

1 glavica kelja

2 do 3 krumpira

1 mrkva

1 češanj češnjaka

1 žlica masti i brašna

mljevena crvena paprika

sol




papar

Priprema:

Očistite kelj, usitnite listove te ih prokuhajte u slanoj vodi.

Dodajte na kockice izrezan krumpir i kolutiće mrkve te začine po želji.




Češanj češnjaka stavite kuhati bez usitnjavanja.

Pomiješajte mast i brašno te ih lagano zapržite, po želji dodajte žličicu crvene paprike.

Zaprženu smjesu dodajte kelju, pustite da prokuha i vaše je jelo spremno.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.