IVANIŠEVIĆEVA ŽENA RASPLAKALA OBJAVOM: Je li moguće da ovoliko voli Gorana? Otkrila najvažnije vrline muškarca

Autor: Dnevno

Nives Ivanišević  podijelila je romantičnu fotografiju s mužem, umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem i napisala mu romantičnu poruku.

Radijska voditeljica objavila je na Instagramu sliku na kojoj u badiću leži na plaži, a njezin suprug Goran ju ljubi. “Želim da znaš da osjećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si štit nada mnom kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim “cool” masku. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom”, napisala je Nives.

View this post on Instagram

I want you to know I feel real joy in my heart when I'm around you. I feel safe around you. Protected. Like a shield over me when you're around. I am totally myself with you (which is probably why I'm annoying) because I don't wear a cool mask anymore.. You've made me into more of a woman. You've given me an opportunity to really love a man. You've been with me while I've been sick. Through my fears. U have encouraged me, and inspired me to reach higher. I've learned so much more about myself with you. You've been my turn up and my church. I wouldn't want to go thru this journey with anyone but you. I look up to you in a lot of ways and strive to educate myself more. And when we're at odds,having fights, I feel defeated and sad, knowing we are so much better than that. I just want you to know that you've been the greatest boyfriend to me. You aren't perfect but I would never ask you to be. You and I work. We fit. And… you're still the coolest guy in the world to me. Still! I love you so much. Unconditionally. My truth is this. I'm never going to give up on you. My loyalty and devotion is to you. L.L.

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on




“Ugledam se na tebe i nastojim se više educirati. Kad smo u zavadi, svađamo se, osjećam se poraženo i tužno, jer znam da smo puno bolji od toga. Želim samo da znaš da si mi bio najbolji dečko. Nisi savršen, ali nikad te ne bi tražila da budeš. Ti i ja radimo. Uklapamo se. Ti si za mene i dalje najcool čovjek na svijetu. Volim te jako. Nikad neću odustati od tebe. Vjerna sam i odana tebi”, dodala je voditeljica, a uslijedili su brojni komentari podrške.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.