Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Ivana Paradžiković rasplakala studente u Dubrovniku: ‘Sada sam dobila odgovor’

Autor: I.D.

Ivana Paradžiković, nekadašnja urednica emisije Provjereno, na društvenim mrežama često objavljuje trenutke iz privatnog života, a ovog puta podijelila je dojmove s predavanja koje je održala studentima Sveučilišta u Dubrovniku. “Zadnje predavanje u semestru. Nisu željeli doma, htjeli su da im još pričam. Pa sam pričala i pričala…”, započela je.

“Strastveno, zaneseno, s najvećom mogućom pažnjom i poštovanjem prema novinarstvu! A onda sam zamijetila kako neki od njih brišu suze. Čovječe, rasplakala sam studente!” napisala je pa dodala: “Svaki put kad dolazim, brinem se radim li to dobro, što ću ih naučiti, što im ja mogu prenijeti… Sada sam dobila odgovor. Što god radiš, radi to sa strašću. Daj se. Vjeruj mi, uvijek ti se stostruko vrati!”

Inače, ona je nedavno progovorila o svojoj novinarskoj karijeri i otkrila dosad nepoznate detalje o svom životu iz tog perioda. Ispričala je da je živjela u strahu, da je zapostavila obitelj te da se u nekim trenucima bojala za svoju obitelj. Osim kratkog izleta na Una televiziju, nakon emisije Provjereno u njenom životu više ništa nije bilo isto. Nakon mjeseci suza, koje se i danas pojavljuju, odlučila je izabrati sebe.

Foto: Instagram

‘Nikome tada nije bilo jasno što se događa’

“Tog dana, kad sam izašla iz zgrade, završila sam s tom Ivanom i dugo sam je oplakivala. Mislila sam da više ne vrijedim jer tada je bila samo ta jedna uloga koju sam živjela“, rekla je novinarka i opisala dan kada se pozdravila sa svojim kolegama. Sjećanje na zadnju scenu na mjestu kojemu je dala svoj život i dalje je živa.

“Nisam ni krila lice, izašla sam od tamo, ostavljajući 15 godina života iza sebe. Sve su mi stvari ostale na stolu, sve nagrade koje sam osvojila s njima. Kolege su stajale ispred, neki su pušili cigaretu, praznog pogleda. Nikome tada nije bilo jasno što se događa. Stala sam ispred njih, tih ljudi s kojima sam godinama radila, koji su mi bili obitelj jer sam više viđala njih nego sina. Naklonila sam se i rekla – ja sam svoju dionicu izgleda odradila. Hvala što ste bili sa mnom, doviđenja”, prisjetila se i rukavom protrljala oči. “Kopate mi po ranama”, izustila je. “Mislila sam da sam već sve oplakala, ali očito tu ima još”, dodala je.

Shvatila je tek kada je otišla da je njen posao u potpunosti oduzeo njen privatni život. Najviše je to koštalo njenog sina, koji joj je kroz težak period bio glavni oslonac i najveća podrška. Naime, Ivana je tek bila kupila stan, trebalo je otplaćivati kredit, nije znala što raditi sa sobom bez posla koji joj je 15 godina bio sav njen život. Priznala je, vikendima je iznajmljivala svoj stan kako bi mogla otplaćivati kredit. Sve je to prošla sama, sa svojim sinom, mjesecima plačući u svom stanu.

Novinar Dnevnog briljirao u Potjeri: Donio najviše novca timu i Vukorepu ostavio bez riječi
Ipak, njen život se uvelike i nabolje promijenio od odlaska s televizije, posebno u odnosu s njenim sinom Hugom. “Huga su odgojile moja mama i sestra, a sada ne prođe niti jedan dan da ja ne skuham ručak, da nas dvoje zajedno ne popijemo kavu. On mi sam kaže da vidi potpuno drugu mamu – onu koja je prisutna jer me ranije nikad nije bilo”, rekla je Ivana Paradžiković.
Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.