Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

IVA RADIĆ U VEZI SA ZGODNIM SRBINOM? Doznali smo tko je ‘misteriozni muškarac’ s kojim se družila u Rovinju!

Autor: Š. P.

Iako sa svojih 95 tisuća pratitelja nerijetko i rado dijeli detalje iz privatnog života, omiljena domaća influencerica Iva Radić one ljubavne ‘sitnice’, čini se, želi zadržati za sebe.

Na nedavno održanom Weekend Media Festivalu u Rovinju Iva je sudjelovala na panelu “Što žene žele”, a uživala je, dakako, i u bogatom noćnom životu koji je neizostavni dio ove manifestacije.

Upravo u tom vremenu za opuštanje i zabavu bivša se manekenka pojavila u društvu medijski uglavnom nepoznatog muškarca. Zajedno su, među ostalim, viđeni i na tamošnjem koncertu Novih fosila na kojem Iva, inače deklarirana ljubiteljica dobrih koncerata, nije skrivala sreću i oduševljenje.

On nikad ne prestaje sanjati

Riječ je o Nemanji Vučiniću, beogradskom poduzetniku i vlasniku jedne tamošnje kreativne agencije koja surađuje s brojnim svjetskim tvrtkama. S Ivom se poznaje već neko vrijeme – bio je jedan od uzvanika njezina Journal partyja u rujnu 2019. godine.

Foto: Pinterest

“Pouzdamo se u kreativnost, emocije, znanje, ali i jedni u druge. I nikad ne prestajemo sanjati. Jer ništa nije stvoreno ako prvo nije odsanjano”, stoji u opisu agencije Nemanje Vučinića.

Ako je suditi prema profilima na društvenim mrežama, Nemanja voli tetovaže, dobru hranu i uređenje interijera.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic)




Iva Radić je za domaće medije odbila komentirati nagađanja da je u vezi s Vučinićem, prvim muškarcem s kojim je se javno povezuje još otkako se razvela od bivšeg nogometaša Boška Balabana.

Podsjetimo, u ljeto 2019. godine predali su zahtjev za razvod braka u kojem su proveli 17 godina i dobili troje djece. “Biti posvećena mama i držati sve konce u rukama postajalo je sve teže i teže… Znalo mi se dogoditi da u tri, četiri dana što ja nisam unutra sto posto, vidim neke promjene koje se meni ne dopadaju”, prokomentirala je za RTL svojedobno razvod od Balabana.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.