Foto: HRT

IŠLI SE ISPRIČATI PA OPET POGRIJEŠILI! Novi gaf HRT-a, još jednom su ‘fulali’ ime istog ministra

Autor: Š. P.

Na HRT-u očito ne vole previše ministra Gordana Grlića Radmana, barem ako je suditi po tretmanu kojeg u posljednja dva dana ima u njihovu eteru, ali i mailovima koje šalju redakcijama.

Nakon što je u sinoćnjem “Dnevniku” ministru Grliću Radmanu “zalijepljen” krivi potpis, onaj glumca Daniela Craiga, odnosno, Jamesa Bonda, državnoj televiziji dogodio se novi gaf.

Velikom broju redakcija njihov je ‘odjel komunikacija’, naime, poslao mail isprike u kojem stoji: “Hrvatska radiotelevizija (HRT) se ispričava gledateljima zbog tehničke pogreške u večerašnjem prilogu u središnjem HTV-ovu Dnevniku2 pod izjavu ministra Gorana Grlića Radmana”.

Naslov maila glasi: “HRT: Isprika gledateljima zbog tehničke pogreške u potpisu pod izjavu ministra Gorana Grlića Radmana u večerašnjem središnjem Dnevniku HTV-a”.

U isprici su, dakle, ministrovo ime dvaput napisali krivo, i u naslovu i u tekstu maila. Njegovo ime je Gordan, a ne Goran, no osoba koja je slala mail očito nije bila svjesna tog “detalja”.




Iako su se na prvi propust krivog potpisa mogli izvući na tehničku pogrešku, dvaput napisano krivo ime u mailu više je neznanje ili nepažnja, a ne tehnikalija.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.