Foto: Goran Mehkek / CROPIX

‘IŠČUPAO MI JE UMJETNU KOSU IZ GLAVE!’ Jelena Veljača najnovijom objavom izazvala brojne reakcije: ‘Život s njom je sve samo ne dosadan’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Jelena Veljača na svom se Instagram profilu povodom 51. rođendana supruga Vite Turšića prisjetila dana vjenčanja. Emotivnu objavu i njihovu zajedničku fotografiju, Veljača je završila neočekivanim otkrićem smiješne anegdote koju će zasigurno zauvijek pamtiti.

Veljača je opisala kako je fotografija novopečenih mladenaca nastala u trenutku kada su čekali taksi. “Ti, kraj tuluma, ljetna večer, utjeha, bliskost, ljubav, Zagreb i umjetna kosa koju si mi iščupao iz glave dok smo plesali“, napisala je i uputila čestitke povodom rođendana: “Sretan rođendan maco!”, poručila mu je, a on joj je odmah uzvratio: “Hvala ti maco”

U komentarima se prva javila bivša misica i poduzetnica Iva Radić. “Obožavam te. Sretan ti Vito, imaš prekocool ženu s kojom je život sve samo ne dosadan“, poručila je. Čestitke Viti su se nastavile nizati, no našao se jedan komentar na fotografiju sretnog para.

Ko dedo i unuka“, poručila je jedna pratiteljica, a Veljača je odmah reagirala: “To nam SVI kažu!“, odgovorila je i kasnije dodala: ‘A što drugo reći, kako pomoći, nego reći dobro je, bit će sve u redu”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)




No, taj komentar nije zasjenio emotivnu ljubavnu posvetu.

“Sjećam se jednog intervjua gdje si tako lijepo rekla (parafraziram): Rastajala sam se zbog stvari koje drugima možda nisu bile razlog za rastajanje jer sam tražila pravi sklad i duševni mir uz tu neku osobu. Koliko je to jednostavno rečeno, a kako puno govori. Ljubav je čudesna!” poručila je pratiteljica.




Jelena i Vito vjenčali su se nakon godinu dana veze u zagrebačkom Botaničkom vrtu u uskom krugu bliskih osoba.

Glumici je ovo treći brak. Ranije je bila u braku s glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom, s kojim je dobila kćer Lenu. Vito  iza sebe ima jedan brak i dvoje djece.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.