Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

IPAK JE NAPRASNO PUKLO? Doznaju se detalji nakon odlaska Ivane Paradžiković: Prije bolovanja uslijedila je svađa

Autor: Dnevno

U javnosti je ovih dana odjeknula vijest da  TV miljenica nacije, novinarka i urednica Ivana Paradžiković više neće voditi popularnu emisiju “Provjereno”. Nakon što je tri tjedna nije bilo na malim ekranima, doznala se i pozadina.

Naime, Ivana je najprije bila na bolovanju, a Jutarnji piše kako je na isti “naprasno otišla”, da bi se ubrzo pojavila kako više nije voditeljica emisije. No, ne samo to, doznalo se i da više neće biti niti urednica emisije, ali i da više ne samo da nije dio tima popularne emisije, već više neće raditi za Novu TV.

Svađa, raskid i otpremnina

Nije dugo trebalo da društvenim mrežama počnu kolati raznorazne priče, pa se tako pisalo da je Ivana, iako miljenica publike, kolegica s kojom je teško raditi, a dobro upućeni novinari  tvrdili su kako je uostalo ostatak ekipe “Provjereno” odrađivao većinu posla, pa stoga ne smatraju da će njen odlazak naštetiti popularnosti i kvaliteti emisije. No, ostalo je pitanje što se dogodilo.

Sve je postalo sumnjivo nakon što se Ivana na Novoj TV pojavila u društvu odvjetnika, koji je potom medijima kratko potvrdio da novinarka više ne radi za Novu TV, te kako je upravo on bio prisutan na potpisivanju sporazumnog raskida ugovora novinarke i medijske kuće.

Jutarnji sad doznaje nove detalje, te navodi kako se Ivana u ponedjeljak vratila s bolovanja, no u pratnji odvjetnika, dok ju je u uredu već čekala direktorica. Raskidu ugovora prethodila je navode svađa, iako ne postoji konkretna tvrdnja da je ista povezana s Ivaninim odlaskom dok su mnogi uvjerenja kako je donedavno zaštitno lice Provjerenog “stalo na žulj” pojedinim moćnicima. Uz sporazumni raskid ugovora, Ivana je dobila otpremninu te tako prestala biti zaposlenica Nove TV.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.