Foto: RTL

‘IMIDŽ MIJENJAM KAO MADONNA!’ Bahra na crvenom tepihu pokazala osebujni stil i novu frizuru: ‘Ja sam za to rođena!’

Autor: Š. P.

Dolazak na završnu večeru trinaeste sezone showa “Ljubav je na selu” za mnoge je kandidate predstavljao pravi modni izazov. Jedni se smiju, drugi se dive, ali nitko ne dovodi u pitanje činjenicu da je kandidatkinja Bahra postala prava ikona stila.

Na crvenom tepihu pojavila se u jedinstvenom vunenom ružičastom izdanju, a tijekom večere voditeljici Aniti objasnila je i detalje promjene boje kose.

“Volim prošetati crvenim tepihom jer se osjećam veoma vrijednom osobom, ponosnom, dostojnom, kao da idem nekud na elitnu večeru, i ja sam za to stvorena i rođena”, rekla je Bahra prije nego što je ušetala na večeru.

Foto: RTL

“Neke od vas ni ne prepoznajem više… Bahra, novi imidž!”, rekla je voditeljica Anita Martinović.

“Znaš na koju ideju to ide? Kad god okrenem list nove stranice, tako se i moj imidž mijenja, kao Madonna!”, objasnila je Bahra.

“Ovo je inače jedna divna, topla, smeđa boja čokolade, a i nije baš točno, ali onako, miješa se. Onako jedna topla boja kose i farba, lijepa, divna, koja me ispunjava i daje mi još jednu pozitivniju energiju i osjećam se ko mlađa”, ispričala je Bahra, ako je suditi po društvenim mrežama, daleko najpopularnija sudionica ove sezone.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.