Foto: RTL

IMAMO TREĆI HRVATSKI SUPERPAR! Kući otišli sa 61.214 kuna ponosni do neba jedno na drugo!

Autor: T. Š.

Finalni dan u ‘Superpar’ kući bio je napet. Parovi su se pripremali za najvažniji zadatak, svaki na svoj način, a Alen i Livija Macinić razgovarali su tko bi mogao pobijediti te su malu prednost dali Mariji i Mariju.

Admira i Xiang bili su uvjereni kako će pobijediti zato što su bili najbolji u posljednja dva izazova, Marija i Mario bili su i sretni i tužni što završava show, a Iva i Sandi bili su malo nervozni pred zadatak. „Svi će gristi, danas nema slabog para. Svi parovi imaju i fizičku i mentalnu snagu, bit će jako teško“, zaključio je Mario.

Prije odlaska iz kuće Livija i Alen Macinić doručkovali su s finalistima i razgovarali o tome kako im je bilo u showu te koliko su učvrstili svoje odnose, a nakon prisjećanja lijepih trenutaka, Mario i Marija te Sandi i Iva popričali su i o tome kako je stranci Mala kafana došao kraj. Zafrkavali su se kako su im sad najveća konkurencija Kinezi, a Sandi je zaključio: „Sve je ispalo dobro. Članovi Kafane su u finalu!“

Foto: RTL

Svaki se par za posljednji izazov pripremao na svoj način; Marija i Mario vizualizirali su pobjedu, Iva i Sandi vježbali, a Xiang i Admira i dalje bezbrižno spavali pokraj bazena! „Za mene je pobjeda to što smo ušli u finale – Kinez koji ne zna dobro pričati hrvatski i Admira koja nikad nije radila u životu i pored ovolike konkurencije, uspjeli smo ući u finale. Danas ćemo baš probati pobijediti“, rekao je Xiang, a Marija zaključila: „Vjerujem u pozitivu i vizualizaciju i da ćemo mi pobijediti.“ Sandi i Iva također su bili spremni za izazov i bodrili su se: „Samo jako i samo hrabro, mi smo superpar!“

Došao je Enis i počeo je prvi izazov u ‘Superpar’ wellnessu. Finale se sastojalo od dva izazova – prva igra zvala se ‘Kompatibilnost’, a cilj je bio da parovi odgovaraju na pitanja pa da doznamo koliko su kompatibilni. Partneri su se nalazili na različitim dijelovima bazena, a svaki točan odgovor približavao ih je jedno drugome. Morali su točno odgovoriti na pet pitanja, a odgovore su trebali izroniti. Bilo je vrlo važno da parovi budu što bolji u ovom zadatku zato što im je to bilo presudno u finalnoj igri.

Foto: RTL

Prvi par koji se poljubio u bazenu bili su Marija i Mario. Xiang i Admira dosta su se dobro držali, u isto vrijeme došli su jedno do drugog kao i par iz Slovenije, no naposljetku su se Iva i Sandi drugi poljubili i završili zadatak. „Sandi i Iva su baš zapeli da budu drugi jer ipak imaju 90.000 u banci“, komentirala je Admira, a Xiang dodao kako će se oni još više truditi u drugom izazovu.

Stigli su i finalisti. Prvi su bili Admira i Xiang koji su se borili za 76.627 kuna. „To zvuči jako puno za nas jer mi imamo tek 19 godina“, iskreno su rekli. Drugi par bili su Iva i Sandi koji su imali 90.456 kuna u banci i veliku želju za pobjedom, a treći su par bili Marija i Mario sa 61.214 kuna u banci.




U drugom zadatku parovi su trebali stajati na plutajućem srcu u bazenu te držati što dulje torbu s određenim novčanim iznosima. Pobjedu odnosi par koji najdulje ostane na nogama. Torbe nisu bile prazne – ona od šest kilograma donosila je pobjedniku još 10.000 kuna, ona od osam kilograma 15.000 kuna, a ona od 10 kilograma 20.000 kuna. „Čini se jako težak zadatak. Trebat će i ravnoteže i izdržljivosti i snage“, komentirali su Marija i Mario, koji su bili najbolji u prvom izazovu te su prvi birali torbu i odabrali najlakšu. Iva i Sandi odabrali su srednju torbu, a najteža je ostala Admiri i Xiangu.

Natjecanje je počelo, gosti su ih bodrili pljeskom, no finalisti su bili toliko usredotočeni na zadatak da se nisu obazirali ni na što. Admira i Xiang su bili izvrsni, no mlada je Bosanka pala u bazen u 19. minuti i 42 sekundi. „Šok! Ljudi su stajali kao kipovi i onda odjednom pali u vodu“, komentirao je Sandi, a odustali su zato što je Admiru zabolio zglob. Sandi je rekao kako ga je boljelo desno stopalo i noge su mu se tresle, a u tom su trenutku držali torbe već 45 minuta! „Noge mi se tresu, ruke mi se tresu i samo mislim ‘izdrži’…“, rekla je Iva i ubrzo pala u bazen zato što joj je utrnula peta. „Čujem vodu, čujem pad…“, rekao je Mario, a potom se prolomio pljesak.

Foto: RTL

Marija i Mario pobjednici su trećeg ‘Superpara’! „Teško ti je u tom trenutku. Tako blizu, a tako daleko“, rekao je Sandi, a Iva je plakala te rekla kako je njoj žao zbog Sandija. „Vjerovala sam da ćemo pobijediti, ali kad sam skužila da se to dogodilo, nisam mogla doći sebi. Još mi se mišići grče“, rekla je Marija, a Mario dodao: „Predivno iskustvo. Kad vrtim sve; od prvog dana do sada, toliko sam ponosan na nas. Na tebe sam najviše ponosan.“ A Marija je razdragano rekla: „Ja na tebe malo više.“




Marija Maleš i Mario Bunjko, treći hrvatski ‘Superpar’, osvojili su 71.214 kuna, a za kraj sezone ponosno su rekli: „Mi smo par koji je najkraće skupa, nismo još ni pola godine zajedno. Došli smo ovdje zato što smo htjeli pokazati koliko smo jaki i da smo stvarno kliknuli te da možemo parirati parovima koji su i 30 godina skupa… Možemo stati na crtu bilo kome. Sad smo svima dokazali da smo superpar – i to danas u dvije igre dvaput najbolji, ukupno najbolji, nijednom u eliminacijama.“

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.