Foto: Instagram

‘IMAM ŠEST KILOGRAMA VIŠKA, NOSIM STEZNIK…’ Korana Gvozdić razbila mit fotografije o kojoj svi pričaju: ‘Drago mi je da sam progovorila’

Autor: Š. P.

Odavno je poznato da Instagram i realnost nemaju previše veze jedno s drugim, a to je ovih dana na vlastitom primjeru potvrdila i novopečena majka Korana Gvozdić, koja je s dugogodišnjim partnerom Ivanom Šarićem nedavno dobila sina Olivera.

Naime, nakon što je objavila fotografiju iz bazena te pokazala zavidnu liniju nekoliko mjeseci nakon poroda, njezini pratitelji počeli su je obasipati komplimentima, a ona je, uz zahvalu, ispričala i drugu stranu te naoko bajkovite priče.

Foto: Instagram

“I dalje imam šest kilograma više nego prije trudnoće, ispod haljina i odjeće nosim steznik, mislim da su to stvari koje treba spomenuti“, priznala je Korana, još otprije pobornica inicijative u kojoj se žene potiče da objavljuju svoje prirodne, “nesavršene” fotografije.

“Nisam mislila da će ti moji storiji toliko utjecati na vas, na moju žensku publiku. Između 200 vaših poruka, teško je bilo izdvojiti neku, ali ono tiho ‘Hvala ti’ koje se često ponavljalo možda je bilo najsnažnije. Zaista mi je drago da sam progovorila o nekim stvarima. Trebalo je… Jer svaka ima svoju priču”, napisala je Korana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.