Foto: Instagram

‘IMALA JE ZLATNO SRCE’ Poznata Makedonka pronađena s prostrijelnom ranom glave, tijelo nađeno u Južnoafričkoj Republici

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Popularna vizažistica i influencerica Maya Mia Janeska, 39-godišnjakinja podrijetlom iz Ohrida, pronađena je mrtva u Južnoafričkoj Republici. Prema južnoafričkim medijima, upucana je u glavu, nakon što je danima strahovala za svoj život-

Policija je prvo primila dojavu o osobi koja se navodno ubila u Bassonia Estateu, kvartu glavnog grada Johannesburga. Po dolasku zatekli su žensku žensku osobu s prostrijelnom ranom glave, ali i vatreno oružje pored nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ommy Dimpoz (@ommydimpoz)

Janeska je bila u vezi s tajkunom Kyleom Phillipsom, a on je navodno prvi pronašao njezino tijelo te je, prema riječima bivše supruge, shrvan ovom tragedijom. VIjest o njezinoj smrti teško je primio i njezin bivši dečko  Ommy Dimpoz.




“Duboko me rastužuje pomisao na to da je više nema. Bila je osoba zlatnog srca, moja Maya. Nedostajat ćeš mi zauvijek. Predivni trenuci koje smo proživjeli s tobom govore o tome koliko si divna osoba bila. Počivaj u miru, u raju”, napisao je Ommy uz nekoliko zajedničkih fotografija.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Ommy Dimpoz (@ommydimpoz)

Ommy je kasnije objavio i njihovu zajedničku snimku te u objavi napisao “Pripadamo Alahu i njemu ćemo se vratiti”. Maya i Ommy bili su u vezi 2020. godine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Mia (@maya_mia_y)

Otkako je objavljena vijest o njezinoj smrti, na Mayinom profilu nižu se komentari u kojima se pratitelji opraštaju s poznatom influencericom. Maya ih na svome profilu okuplja oko milijun i 200 tisuća.

“Zauvijek ćeš biti u našim srcima. Jako nam nedostaješ”, “Počivaj u miru, djevojko divnoga srca”, “Ne mogu vjerovati! Nadala sam se da su vijesti lažne”, neki su od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Mia (@maya_mia_y)

Maya je rođena u Sjevernoj Makedoniji, no posljednje desetljeće živjela je u Tanzaniji, a nedugo prije smrti preselila je u Južnoafričkoj Republici. U posljednje vrijeme radila je na produbljivanju suradnje između  Sjeverne Makedonije i Južnoafričke Republike.

 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.