
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Jedno od najpopularnijih načina pripreme mesa u Hrvata svakako je zagrebački odrezak, ukusno pohano meso punjeno šunkom i sirom! Pripremite ga već danas i uživajte u poznatom okusu!
Sastojci:
6 velikih telećih šnicli
krušne mrvice
brašno
2 jaja
6 šnita sira trapista
6 šnita šunke u ovitku
Priprema:
Dobro istucite šnicle i posolite. Na svaku stavite komad šunke i sira. Svaku šniclu motajte kao sarmu i po potrebi povežite čačkalicama. Tako pripremljene šnicle stavljajte u brašno, pa jaja i krušne mrvice. Pecite u vrućem ulju ili masti na umjerenoj temperature dok dobiju lijepu zlatnosmeđu. Poslužite s krumpirom i salatom.
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Zamutite u tren oka smjesu za neodoljive griz-kocke i razveselite najmilije!
Tjestenina s pršutom i vrhnjem: Ukusan, brz i jednostavan ručak dostojan nepca popularnih chefova!
Neodoljivo mirisne kuglice od keksa i kokosa: Slatki kolačići gotovi su za deset minuta!