fbpx

IMA LI ŠTO BOLJE OD DOBROG ZAGREBAČKOG ODRESKA? Pripremite ukusno pohano meso punjeno šunkom i sirom!

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Jedno od najpopularnijih načina pripreme mesa u Hrvata svakako je zagrebački odrezak, ukusno pohano meso punjeno šunkom i sirom! Pripremite ga već danas i uživajte u poznatom okusu!

Sastojci:

6 velikih telećih šnicli
krušne mrvice
brašno
2 jaja
6 šnita sira trapista
6 šnita šunke u ovitku


Priprema:

Dobro istucite šnicle i posolite. Na svaku stavite komad šunke i sira. Svaku šniclu motajte kao sarmu i po potrebi povežite čačkalicama. Tako pripremljene šnicle stavljajte u brašno, pa jaja i krušne mrvice. Pecite u vrućem ulju ili masti na umjerenoj temperature dok dobiju lijepu zlatnosmeđu. Poslužite s krumpirom i salatom.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.