fbpx
Foto: Pixabay, Ilustracija

IKONA GLUMIŠTA UMRLA KAO BESKUĆNICA! Bivšu suprugu našeg pjevača zaboravili su baš svi: ‘Ne želim da ga se sjećam’

Autor: L.B.

Jedna od najtjeskobnijih i najbolnijih poznatih sudbina javnih ličnosti, ona je čuvene srpske glumice Gizele Vuković .

Naime, Gizele je živjela poput zvijezde, a umrla je u siromaštvu kao beskućnica, sa bolesnom kćeri i unukom koji je imao težak oblik autizma.

Osim toga, ova priznata srpska glumica, ujedno je i bivša supruga hrvatskog pjevača Zvonka Bogdana. Preminula je 2015., u mračnoj sobici samačkog hotela u kojemu je provela svojih posljednjih 13 godina života.

‘Ne znam koga nisam pitala za pomoć, svi su me zaboravili’

Vuković je i nagrađivana dobitnica “Zlatne arene” u Puli te je bila zvijezda domaće kinematografije, a onda joj je sreća okrenula leđa.

Zbog financjiskih problema našla se na rubu egzistenicije, zbog čega je njezin dom postala sobica hotela, za čije je plaćanje imala novca samo prvih nekoliko mjeseci.

“Kada sam iz Subotice krenula u Beograd, otac Toma i mama Viktorija, prodali su moj dio zemlje i dali mi da kupim sebi stan u prijestolnici. I jesam, u Nemanjinoj broj tri. Stanarsko pravo prenijela sam na kćer, a onda su stigle zlosretne devedesete. Agencija je počela gomilati dugove… Neki ljudi, valjda zelenaši, izbacili su nas na ulicu. Često smo, potom, mijenjali podstanarske sobičke, gomilali dugove. U tim neprekidnim seljakanjima izgubila sam sve fotografije. Nemam, djeco, nijednu staru sliku, nijednu. Ne znam ni gdje mi je ostala ‘Arena'”, ispričala je Gizela svojevremeno.

Foto: Screenshot

“Ne znam koga nisam pitala za pomoć. Međutim, svi su me zaboravili”, rekla je ona.

‘O braku s njim ne želim govoriti, manite me njega’

Iako je predosjećala da neće još dugo poživjeti i vrlo  se teško kretala, glumica je do posljednjeg dana brinula o bolesnoj kćeri Milici i autističnom unuku Branku.
“Kćer Milica (66) danima je bolesna, ne ustaje iz kreveta, dok je unuk Branko autističan, pa vrlo rijetko izlazi iz sobe. Ja dalje od hodnika hotela nisam kročila nijednom u prethodnih 11 godina. Jedva se krećem pomoću ove stolice”, ispričala je tada kroz suze Gizela.

Udavala se dva puta – prvi put za oca svoje kćeri Milice koji nije bio javna ličnost, a drugi put za čuvenog pjevača Zvonka Bogdana.

“O braku s njim ne želim govoriti. Razišli smo se davno i šta tu više ima da se priča. Manite me njega. Ne želim da ga se sjećam. Odavno nisam u kontaktu s njim. Ne zanima me uopće. Meni on nikada nije značio. On je taj koji se zakačio za mene. Balavac je bio. Od njega mi ništa ne treba. Za ljubav svog života, glumca Josipa Bajića, nažalost, nisam se mogla udati. Bilo je raznih prepreka. Ali znam da me je mnogo volio, a i ja, bogami, njega”, govorila je glumica.
Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.