Screenshot, izvor: Facebook

IGOR PETERNEL U RODILIŠTU: Beba stiže uskoro!

Autor: Dnevno

Politički komentator, znanstvenik i predavač na učilištu u Karlovcu Igor Peternel trenutno je u najvažnijem iščekivanju svojeg života. Nedjeljno popodne provodi u bolnici, čekajući da njegova supruga Lucija rodi sina. O tome da iščekuju dječaka, gospođa Peternel pohvalila se na svome Facebook profilu još u lipnju.

 

Peternel se 2016. godine, nakon 20 godina braka, razveo od supruge Amre Peternel, s kojom ima kćer Lauru.

U studenome 2018. bivši potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora uplovio je po drugi puta u bračnu luku sa svojom novom odabranicom Lucijom (djevojački Vulić). I prije svadbe bilo je očito da Peternel uživa u ljubavi pa je na svom Instagramu nerijetko dijelio fotografije i doživljaje s ljetovanja i suživota s Lucijom.

Godinu dana nakon vjenčanja, njihova ljubav bit će okrunjena prinovom, a mi se nadamo da će porod proći u najboljem redu.

 

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.