Foto: Instagram

IGOR KOJIĆ PONOVO LJUBI? Povezuju ga s atraktivnom glumicom, odali su se objavama na Instagramu

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Prema navodima srpskih medija, Igor Kojić (35) je u novoj ljubavnoj vezi. Bivši nogometaš, sin pjevača Dragana Kojića Kebe te Severnin bivši muž, navodno je pronašao ljubav s glumicom Teodorom Bjelicom, 29-godišnjakinjom za koju se već dugo govori kako je nepriznata kći pokojnog novinara Miroslava Lazanskog.

Igor i Teodora navodno su viđeni na Kopaoniku, a navodi se da su uhvaćeni i kako razmjenjuju nježnosti u jednom lokalu. Dodatno su glasine rasplamsale i njihove objave na Instagramu. Naime, oboje su u svojim Instagram pričama objavili slične snježne prizore planine, a utvrđeno je i da se prate na društvenim mrežama. Zajedničku objavu još uvijek nemaju, a veza nije potvrđena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica)

Izvor za srpske medije kazao je da se radi o “novopečenoj” vezi, te da su zajedno tek dva tjedna. Teodora je inače izvanbračna kći srpske glumice Gordane Bjelice, a poznata je po ulogama u filmovima “Toma” i “Hotel Beograd”.




foto: Isntagram Screenshot

Podsjetimo, Igor je gotovo šest godina bio u braku sa Severinom. Par se vjenčao  čak tri puta – imali su hrvatsku, srpsku i čak afričku svadbu.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Severina (@severina)

Nakon što se mjesecima šuškalo da im je brak u krizi, razveli su se u kolovozu 2021. godine. U posljednje vrijeme, pozornost je Kojić privukao družeći se s prvim Severininim suprugom, Milanom Popovićem.

O navodnoj novoj vezi Igor Kojić se još nije oglasio.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.