Foto: Instagram

‘IDEM NA OPERACIJU’ Lucija Lugomer priznala da će ići ‘pod nož’: ‘Strah me je, ali znam da će mi život biti bolji nakon toga’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Najpoznatiji domaći plus-size model, Lucija Lugomer, priznala je da se tijekom određenog životnog razdoblja borila s paničnim napadajima te da se odlučila podvrgnuti estetskoj operaciji, iako je generalno ‘OK’ sama sa sobom.

Lucija je na svom Instagram profilu postavila pitalicu, a jedno od pitanja njezinih pratitelja glasilo je: ‘Imaš li problema s anksioznosti i ako da, kako to rješavaš?’

‘Imala sam i panične napadaje neko vrijeme, ali radom na sebi nisu se nikada vratili od 2013., 2014. godine. Kod mene je palilo to da uvijek nešto radim, dajem si zadatke i da je mozak zauzet,’ odgovorila je iskreno pa dodala:

‘Kad bi mi srce krenulo luđački lupati otišla sam na lagano trčanje po kvartu. Skoncentrirala se na duboko disanje i divila se svim prizorima po putu koje prije nisam primijetila. Puno mi je pomogao i savjet psihologice da nikada u svojim teškoćama nisam sama, što je stvarno velika istina’, objasnila je.

Foto: Instagram

Lugomer je još otkrila kako smatra da je ‘daleko od savršenstva’, no da je generalno zadovoljna sama sa sobom.

‘Meni je najbitnije da sam okej sama sa sobom, s godinama postajem realnije svjesna svojih mana bilo fizičkih ili one koje stvaram svojim djelima. Generalno sam ok sa sobom’, odgovorila je.

Foto: Instagram

Za kraj je otkrila da u listopadu ima zakazanu operaciju te da će joj život nakon toga biti bolji. Koji dio tijela će staviti ‘pod nož’, Lucija svojim obožavateljima nije htjela otkriti.




‘Kad smo već kod toga u 9/10 mjesec idem na prvu svojevoljnu operaciju tako da postoji nešto što bih mijenjala na sebi. Strah me, ali znam da će mi život biti bolji nakon toga’, napisala je na InstaStoryju.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.