Foto: Instagram

Ideja za doručak Danijele Dvornik: Ovih pet namirnica svi imaju kod kuće, a ne debljaju

Autor: Barbara Grgić

U današnjem ubrzanom načinu života, često zanemarujemo važnost doručka kao početka dana i ključnog obroka koji pruža energiju i nutritivne elemente potrebne za optimalno funkcioniranje organizma.

Zdrav doručak ne samo da osigurava potrebne hranjive tvari, već igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže šećera u krvi, poboljšava koncentraciju i podržava opću dobrobit.


Photo: Pixabay

Jednostavni recept Danijele Dvornik

Zna to i Danijela Dvornik koja je sa svojim pratiteljima nedavno podijelila svoj recept za savršen doručak.

“Doručak: 2 dcl bademovog mlijeka, 30 g rižinog griza, 100 g mandarina, 15 g oraha i malo cimeta”, napisala je Danijela.

FOTO: Instagram

‘Nisam bila debela, samo lošeg sastava’

Inače, Danijela o svojoj borbi sa suvišnim kilogramima redovito progovara.

“Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vježbaš onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono ‘baš me briga’ i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam se svakim atomom boriti da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički”, ispričala je svojevremeno.

Danijela Dvornik žestoko prozvala tip žena: ‘Zaslužujete da vas se pljune!’

“To mi je bilo od esencijalne važnosti. Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, aktivno planinarila. To mi je u krvi. I eto, vježbam već 12 godina, zadnjih nekoliko,vrlo intenzivno. Pazim što i kada jedem i pazim na količine. Od vježbanja i dijete tri mjeseca prije ljeta, nema ništa. Sve se vrati'”. dodala je te je zatim otkrila što se nalazi na njenom tanjuru.




Svaki put mršavija: Danijela Dvornik pokazala liniju, a jedan detalj dodatno podiže temperaturu

“Ugljikohidrate jedem ujutro (jogurt,kefir,zobene pahuljice,chia sjemenke s bobičastim voćem, orašasti plodovi), proteini su iz povrća i grahorica, ribe i piletine, posnog sira i jaja, dosta salata, povratnih juha. Tjestenina i riža su integralni, kruh je proteinski koji sama pečem. Volim ponekad pojesti meso, ali jedem ga sve manje i manje. Teško mi pada na želudac”, zaključila je Danijela.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.