fbpx

IDEALNA UZ ŠALICU TOPLE KAVE: Neodoljiva kesten-rolada sa šlagom!

Autor: Dnevno

Sastojci za biskvit:

3 žumanjka
3 žlice šećera
3 žlice brašna
snijeg od 3 bjelanjka

Sastojci za kremu:


1 kg kesten-pirea
100 g rastopljene čokolade
1/2 l slatkog vrhnja

Priprema:

Ispecite biskvit od navedenih sastojaka. Kada se ispeče, ostavite ga da se ohladi.

Rebrasti duguljasti protvan obložite prozirnom ili aluminijskom folijom. Kesten-pire pomiješajte s otopljenom čokoladom i polako utiskujte na foliju (debljine oko 1 cm) ili po izboru, sve ovisi koliko ima kesten-pirea.

U sredinu stavite šlag i poklopite pečenim biskvitom.

Ostavite u hladnjaku oko 15 minuta da se sve to poveže.




Izvadite i preokrenite na pladanj, maknite foliju i ukrasite po želji.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.