FOTO: Instagram/Duje Klaric / CROPIX

I ONE VODE BITKU: Koja je bolja? Brazilska i hrvatska sportska novinarka ostavljaju bez daha na terenu i izvan njega: ‘Svatko ima svoju loptu za igranje’

Autor: Dnevno.hr

Bliži se dan odluke i sudbine za zlatnu, odnosno srebrnu generaciju Vatrenih.

U petak u 16 sati po našem vremenu u Kataru će tako hrvatska nogometna reprezentacija igrati protiv prema mnogima najbolje momčadi svijeta Brazila.

Sve će oči biti uprte prema izabranicima Zlatka Dalića i pokušaju lova na novo sportsko čudo i još jedno polufinale na svjetskom prvenstvu.

Borbe na svim frontovima

Ipak, svjetsko nogometno prvenstvo nije samo nogomet. Ono je i miješanje i predstavljanje različitih kultura, nacija, ljudi… Ono je zabava, prestiž, ali i biznis i na koncu novac.

Osim što se prati svaki korak najboljih nogometaša svijeta, prate se i navijači, navijačice, novinari i novinarke, influenceri, poznati na tribinama…

Tako su i brojne ljepotice najavile marš na završnicu svjetskog prvenstva gdje će bodriti svoje reprezentacije i pokazati ono što imaju za pokazati.

FOTO: Instagram

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana ‘Knoll Doll’ već je napunila sve svjetske medije, a nisu niti sportske novinarke izbjegle svjetla reflektora.




Jedna od ljepotica iz medijskog svijeta koja plijeni pažnju na terenu uoči utakmica jest dama koja dolazi iz zemlje nogometa i našeg suparnika u četvrtfinalu – Brazila.

Brazilska novinarka s pariškom adresom Isabela Pagliari privukla je pozornost brojnih pratitelja nogomet, ali i onih koje nogomet baš ne zanima. Naime, Isabela izvještava sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, a strani mediji je opisuju kao jednu od najljepših sportskih novinarka na svijetu.

Lijepa Brazilka sedam je godina radila za TNT Sports, a od početka lipnja je najangažiranija na FIFA+ kanalu. Tijekom dosadašnje karijere odradila je intervjue s Kylianom Mbappéom, Neymarom, Lionelom Messijem… Isabela je popularna i na društvenoj mreži Instagram, gdje je prati više od 784.000 ljudi. Često objavljuje fotografije i snimke s terena, a njezinih posljednjih nekoliko objava je iz Katara. U svojim objavama pokazuje na kojim lokacijama radi te neke isječke iz intervjua. Pagliari ima i svoj YouTube kanal, gdje ima 142.000 pretplatnika.




No, ima i Hrvatska svoju sportsku novinarku za ovu utakmicu. Osim što se zaista ističe svojim poznavanjem nogometa i vrhunskim kvalitetama kakve ima malo koji sportski novinar, bio muškarac ili žena, ova dama redovito plijeni pažnju i svojom ugodnom vanjštinom.

Mirta Šurjak, poznata hrvatska novinarka i zaljubljenica u Hajduka, ali i miljenica njegovih navijača, redovito izvještava hrvatsku javnost o atmosferu u najlipšem gradu na svijetu Splitu za vrijeme održavanja prvenstva u Kataru.

Iako dakle Mirta nije na vrućem pijesku dalekoga Katara, ona vjerno obavlja svoj posao iz Splita i s navijačima prati Vatrene u pohodu na svjetsku titulu.

I Mirtu prate brojni pratitelji na društvenim mrežama te joj komentiraju: “I mi svoje lopte za igru imamo”, “Najbolja sportska novinarka u regiji”, “Bolje kužiš nogomet od muških”, neki su od komentara.

Foto: Duje Klaric / CROPIX

A koja je od ove dvije ljepotice, Brazilke i Hrvatice, pobjednica u dvoboju sportskog znanja, ali i tjelesnih atributa, odlučite sami.

Mi se nadamo da će naši Vatreni pobijediti Brazilce na terenu.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.