Foto: Instagram

‘HVALA VAM ZA LJUBAV I SREĆU!’ Poznati se opraštaju od trenera svih trenera: ‘Legende žive vječno’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Od trenera svih trenera, Miroslava Ćire Blaževića od jutra se oprašta čitava Hrvatska. Društvene mreže prepune su njegovih fotografija. Naime, Ćiro se rado fotografirao sa svima koji bi ga to zamolili pa tako mnogi imaju lijepu uspomenu.

“Otišao je veliki Miroslav Blažević. Hvala ti za sve, dragi Ćiro. 40 godina druženja i prijateljstva nešto je, neizmjerno bitno utkano u moj život. Bila je privilegija biti u tvojoj blizini. Neka te anđeli odnesu gore gdje idu dobri i plemeniti. Voli te tvoj Emir. Tvoj Zan Gaben”, napisao je glumac Emir Hadžihafizbegović na Facebooku uz njihovu zajedničku fotografiju.

Od Blaževića se putem Instagram profila oprostila i najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll. “Počivaj u miru, legendo”, kratko je napisala Knoll uz crno-bijelu fotografiju preminule legende hrvatskog nogometa.

Foto: Instagram

Vjekoslava Bach podijelila je zajedničku sliku s Ćirom uz koju je napisala: ” Duboki naklon za kraj i oproštaj. Počivaj u miru, Ćiro… čuvali te dobri anđeli”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Vjekoslava Rita Bach (@vjeka_rita_bach_ladiva0304)

“Otišao je najveći šarmer Zagreba. Dragi Ćiro, sretan ti let u vječnost. Bila je čast poznavati te”, dodala je putem Instagram storyja.




Foto: Instagram

Lana Klingor oprostila se o Ćire putem Instagrama uz zajedničku fotografiju i emotivnu objavu.

“Hvala za ljubav, podršku i ključne poteze za obitelj Klingor. Volimo te i u našim srcima ćeš živjeti vječno. Počivaj u miru, napisala je pjevačica, poduzetnica i influencerica.

Foto: Instagram

Pjevač Jacques Houdek oprostio se od Blaževića putem Instagrama objavivši njegovu staru fotografiju.

“Hvala vam za svu sreću, životnu energiju, motivaciju i inspiraciju našem narodu. Legende žive vječno. Počivajte u miru, dragi, predragi Ćiro”, podijelio je pjevač.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

“Dostupan i pristupačan svima. Svačiji si bio, a najviše svoj. Mnogo toga si ostavio iza sebe, da ćemo te dugo pamtiti i spominjati s osmijehom”, napisao je Enis Bešlagić uz njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: Instagram

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.