Foto: Instagram

‘HVALA MOJOJ OBITELJI U HRVATSKOJ’ Kantautorica u Hollywoodu stala uz najveće svjetske legende i dobila prestižnu glazbenu nagradu

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Sretna vijest stigla je jučer iz Hollywooda, kako je objavljeno na stranici Hrvatskog društva skladatelja. Kantautorica, skladateljica, aranžerka, multiinstrumentalistica i producentica Dina Rizvić osvojila prestižnu nagradu Hollywood Music in Media Awards u kategoriji Novi skladatelji/Skladatelji u usponu s pjesmom “Imaginarium“.

Radi se o prestižnoj nagradi koju dodjeljuje organizacija koja je prva organizirala dodjelu nagrada za glazbu u audiovizualni medijima cijeloga svijeta, a čije su nominacije nerijetko prethodile Zlatnim globusima, Oscarima i Emmyjima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dina Rizvic (@dinarizvicmusic)

Kao što je očito na snimci, Dina nije očekivala ovu pobjedu i bila je prilično iznenađena nakon što su pročitali njezino ime. Održala je i kratki govor u kojemu se svima zahvalila, posebice svojom obitelji u Hrvatskoj.




“Bez teksta sam i neizmjerno zahvalna. Hvala svima na ljubaznim porukama i podršci. Zaista sam počašćena ovom nagradom, bila je to nezaboravna večer, koju još uvijek procesuiram. Puno ljubavi šaljem iz Los Angelesa”, napisala je Dina u objavi na svom Instagram profilu.

Vijest o nominaciji stigla je u listopadu, kada je bila nominirana s dvije autorske skladbe. Prijašnjih godina ove su nagrade dobivali Billie Eilish, Hans Zimmer, Jennifer Hudson, John Legend, Elton John i mnogi drugi poznati glazbenici, što mnogo govori o njezinoj vrijednosti.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dina Rizvic (@dinarizvicmusic)

Čestitamo Dini i želimo joj još mnogo uspjeha u karijeri!

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.