Hugh Hefner: I dalje ševim kao da imam 70 godina manje

Autor: dnevno.hr

Odvest ću djevojke u Las Vegas, gdje ćemo se zabavljati u najvećoj dvorani hotela The Palms - kazao je Hefner.

Iako je navršio 84 godine, osnivač Playboya Hugh Hefner s gnušanjem odbacuje tvrdnje da je prestar za seks sa zečicama.

Kako prenosi CNN, Hefner se pohvalio da će njegova rođendanska zabava trajati nekoliko dana, najavivši opće veselje koje će uslijediti u Vegasu. Pod slavljem stari dobri Hef misli na ono erotskog sadržaja, a pritom obećaje da će zečicama biti dobar domaćin kao da mu je 70 godina manje.


-Sigurno neću samovati već slaviti, a slijedeće noći odvest ću djevojke u Las Vegas gdje ćemo se zabavljati u najvećoj dvorani hotela The Palms – kazao je Hefner.

Bračna vjernost

Kao osnivač Playboya, Hef je naširoko poznat po izlaženju s više žena u isto vrijeme. Kada je priupitan o broju žena kojima je ukazao čast, Hefner je kazao da je odavno prestao brojati.

-Nikad nisam razmišljao u domeni količine, uvjek u životu sam više cijenio kvalitetu – napomenuo je.

Iako je poznat po tomu da ga oblijeću mnoge žene, inzistirao je da uz njega stalno bude samo jedna.

-Ja sam u vrlo ugodnoj vezi s mladom damom Crystal Harris, i nju ću zadržati – sa smiješkom je kazao.

-Bio sam oženjen osam godina te bio u potpunosti vjeran braku svih osam godina, ja smatram da ako se čovjek obveže na vjernost da se toga treba i držati, no to nije bilo za mene; naglasio je Hefner za kraj.
Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.