Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Hrvatice su uzdisale za njim 90-ih, a navodno je bio velika ljubav Maje Sever

Autor: Dnevno.hr

Maja Sever je poznata dugogodišnja novinarka HRT-a s više od 30 godina dugom karijerom, i predsjednica Sindikata novinara Hrvatske i Europske federacije novinara. O njenoj bogatoj karijeri moglo bi se štošta pisati, no o njenom privatnom životu je malo toga poznatog.

Prije dvije godine za portal VoxFeminae, Sever je upitana kakva je bila kao djevojčica, tinejdžerka.


“Obična. Odrasla sam uz super roditelje i starijeg brata. Mislim da sam bila jedno prosječno živahno dijete. Niš posebno u školi, odbojka i ekipa u kvartu. Nisam se kao omiljeni likovi igrala samo s dečkima ili bila buntovnica. Bila sam jedno sasvim obično sretno dijete”, rekla je Sever i opisala kakva je bila u srednjoj školi.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

“U srednjoj su popustile mnoge kočnice”

“U srednjoj školi možda malo luđa, ali i moglo se. Roditelji tolerantni, mladi i puni razumijevanja, država pred raspadom i popustile mnoge kočnice. Te dane provela sam na tulumima, koncertima, ispred HNK, u školi koja nije baš puno tražila od nas i moglo bi se reći da imam za čime biti nostalgična”, otkrila je novinarka.

U istom intervjuu otkrila je kako je kao djevojčica željela uređivati vrtove, dok je u srednjoj ‘shvatila da je kazalište njen život.

MUŽ MAJE SEVER NEZADOVOLJAN GODIŠNJIM? ‘NA KOG VIČEŠ?’ Čini se da ne može bez ovoga ni na odmoru

“I to sam voljela fatalno i strasno. I pala na prijemnom na Akademiji. Upisala sam novinarstvo jer je bilo red nešto studirati, a to mi je bio faks najbliži kući. Apsolutno nikad u tim mladim danima nisam pomislila, a kamoli sanjala da budem novinarka”, pojasnila je Sever.

Maja ima tri kćeri, Vlastu, Josipu i Zoru.  Vlastu i Zoru dobila je iz prvog braka s kiparom Goranom Cirkvenijem, dok je Zoru dobila u braku sa suprugom Krešimirom Mudrovčićem, dok se o njenim ljubavima iz mladosti tek nagađa.
Foto: YouTube

Mišićavi mladić za čijim su torzom uzdisale Hrvatice

Šuškalo se po kuloarima i pisalo po forumima kako je bila u ljubavnoj vezi s generalom Mirkom Norcem, a još je manje poznato kako je navodno njena velika srednjoškolska ljubav bio muškarac koji se pojavljuje u spotu za pjesmu “Bili cvitak” Jure Stublića.

Riječ je o kršnom mladiću koji se u spotu razgolićenog torza polijeva bocom vode.

Naime, negdje sredinom srednje škole Maja je hodala s vrlo zgodnim, kršnim mladićem, navodno upravo akterom jednog od najupečatljivijih kadrova ovog popularnog spota. Srednjoškolska ljubavna veza je trajala oko godinu dana.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.