Facebook

HRVATICA RASTURILA NA NJEMAČKOM MILIJUNAŠU: Osvojila 928 tisuća kuna, ali i srca gledatelja

Autor: dnevno.hr

Michaela Barišić, Hrvatica koja živi u Njemačkoj, u njemačkoj verziji kviza ‘Tko želi biti milijunaš’ u ponedjeljak je osvojila 125 tisuća eura, odnosno 928 tisuća kuna. S obzirom da joj je isteklo vrijeme, u petak će ponovno nastupiti i boriti se za dva milijuna eura, odnosno 14 milijuna kuna, piše 24 sata.

Voditelj kviza je Günther Jauch, Michaeli je rekao da ima jako dobre živce, poput prvog kockara. Natjecateljica mu je odgovorila da kada ponovno u petak dođe u kviz, počastit će ga domaćom šljivovicom.

Michaela, koja je majka dvoje djece, ostavila je Jaucha bez riječi jer je pokazala nevjerojatno opće znanje. Kada je naišlo pitanje koje je prezime britanskog glumca Idrisa Elbe, Michaela je igrala na sreću. Nikada nije čula za ovog Britanca, ali je točno odgovorila.

“Elba mi zvuči dobro, pripada imenu Idris” objasnila je Michaela svoj odgovor. “Ne možete tako riskirati” odgovorio joj je, ali ipak, natjecateljica je dobro riskirala i osvojila u tom trenutku 32 tisuće eura.

Od pitanja, Michaela je pogodila točnu visinu katedrale Sv. Petra, a iz publike ju je bodrila majka Vera.

“Oni su gastarbajteri iz Hrvatske i jedino su vidjeli autoput A8 prema Salzburgu i Hrvatsku” otkrila je Michaela koja se na kviz prijavila jer žeri roditelje poslati na odmor, piše 24 sata.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.