Foto: Vlado Kos / CROPIX

HOLLYWOOD U BELOM MANASTIRU! Filmske zvijezde nahvalile Baranju, dvije stvari ih posebno oduševile: Brat Julije Roberts ponovo u Hrvatskoj!

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Vjekoslav Katušin, hrvatski redatelj, producent i glumac rođen u Mainzu, snima triler “Wrongful Death”. Film se snima u Belom Manastiru, gdje se trenutno nalaze i slavna holivudska imena, zvijezde trilera, Eric Roberts i Michael Paré.

Film prati priču oca koji je izgubio sina i u dramatičnoj je potrazi za krivcem. Produkcijska kuća Dream Team Pictures započela je snimanje 5. siječnja. Posebnu pažnju privukao je Eric Roberts, brat slavne glumice Julije Roberts, koji je nedavno završio snimanje filma “Babylon”, gdje se pojavljuje uz Brada Pitta i Margot Robbie.

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare, filmska ekipa odgovarala je na niz pitanja novinara, prenosi Večernji list. Razlike, kako je zaključio Roberts, među snimanjima u Baranji i Hollywoodu nema: “Sve je isto: zastrašujuće, zabavno i prebrzo.” Nije štedio ni riječi hvaleći redatelja: “Moj šef Vjekoslav na setu je drag i vrlo specifičan jer kaže: ‘Molim te, učini ovo za mene, hvala ti’. Sjajan je vođa i u tome najviše uživam.”

Foto: Vlado Kos / CROPIX

“Kad ste glumac, vidite samo hotelsku sobu i set. Ustajete u zoru, snimate i na kraju idete u krevet. Nikada ne vidite mjesto u kojemu snimate film. Važni su ljudi koje sretnete, a u Baranji su oni dragi, veseli i vole jesti. To je dobro”, kazao je Roberts. Ovo je glumcu drugi boravak u Hrvatskoj, a zasada je, kako kaže, naučio samo nekoliko nepristojnih hrvatskih riječi.

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Scenarij za film, koji će se zasigurno gledati u Hrvatskoj, napisao je Miroslav Trčak. Glavnu ulogu tumači Michael Paré, koji je posebno istaknuo oduševljenje baranjskim selima. Uz poznata imena, u filmu će zaigrati i Alexander Man, Raquel Montes, Monique Bartnik, Jenny Paris, Kristijan Glavaš, Mario Zelić i dr.

Film “Wrongful Death” trebao bi izaći u javnost krajem tekuće godine.

 




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.