Foto: RTL

Hoće li ga naći? Bahra u potrazi za savršenim muškarcem: ‘Nemojmo biti sebični’

Autor: I.D.

Kandidatkinja Bahra Zahirović, koja se četvrti put vratila u show ‘Ljubav je na selu’ otkrila je svoj tip savršenog muškarca.

“Ja Bahra kao Bahra još očekujem muškarca. Znači, primitivan muškarac me ne zanima. Mora biti vrhunske kvalitete, uredan, pun kvalitete čistoće, lijepog oblačenja. U prvom redu, pristup, što mi je bitnije od svega, dobar kavalir, džentlment, mora biti kvalitetan u ljubavi, a ne neki mlitavac. Ja volim kvalitetu jer sam još uvijek kvalitetna žena”, otkrila je Bahra.


‘Svatko je željan dok mu srce radi pažnje’

Bahra je jedna od tri kandidatkinje koje su na imanju kod farmera Stjepana Runtasa. Ona ne odustaje od ljubavi. Kaže kako unatoč godinama svi imaju pravo biti voljeni i voljeti.

Bahra ponovno postala hit na mrežama, podijelila svoju ‘beauty’ rutinu: ‘Uzdigla se, kraljica’

Foto: RTL

“Svatko je željan dok mu srce radi pažnje, ljubavi, nježnosti, toplog zagrljaja. Znači, nemojmo biti sebični da ugrožavamo generacije ljudi. Ja kao ja, zaboravite moje godine. Uopće vas ne želim čuti”, rekla je za RTL.

Bahra želi osvojiti farmere pa je otkrila tajnu svog izgleda: ‘Volim nadjačanu osobnu higijenu’

Simpatična kandidatkinja napunila je u kolovozu 58 godina.
“Ne stidim svojih godina. Žena, evo vidite, ok. Hvala bogu, za sada zdrava. Bože, hvala ti. Sve to ima svoje stajalište, ali isto tako ne volim ljude koji omalovažavaju generaciju. Nebitno muškarca ili žene, godine: ‘Stare babe, što vi tražite ili ti stari prdonja, kaj buš ti. Uopće ne možeš ništa’. To je meni tako primitivno, odvratno za čuti, odvratno”, zaključila je.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.