Foto: Instagram

HOĆE LI ĐOKOVIĆ GLUMITI TESLU?! Srpski glumac ponudio mu glavnu ulogu

Autor: Dnevno

Nikola Tesla vječna je inspiracija svjetskim, ali i regionalnih filmašima. Tako recimo, u režiji Srbije, film o slavnom izumitelju snima Miloš Biković koji je, nakon što je istaknuo da će izumitelja glumiti sam, ulogu ipak ponudio Novaku Đokoviću, javlja Kurir.

“On je s oduševljenjem prihvatio informaciju da je u planu snimanje filma o Nikoli Tesli i voljan je da podrži projekat, u svakom smislu”, rekli su tom mediju koji tvrdi i kako je Đoković poprilično zauzet pa nije sigurno da će stići posvetiti se takvom projektu.

“To je od velikog značaja za nas i Novak je vrlo pozitivno reagovao na Milošev poziv da igra Teslu. Pored ogromnom odjeka koji bi to napravilo, zanimljivo je i to koliko Nole liči na Teslu”,zaključuje izvor za Kurir.

KAKVA KAMPANJA! Jesu li se Plenković i Bernardić ikada ovako žrtvovali?

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.