Foto: Robert Anic/24sata

HLADAN TUŠ ZA GORANA MILIĆA: Zbog ove žene mu je propao veliki plan, a uložio je nadljudski napor!

Autor: A.K.

Goran Milić, jedno od najpoznatijih televizijskih lica u Hrvatskoj, izgubio je čak dvadeset kilograma u protekla tri mjeseca. Odrekao se svega ukusnog u nadi da će mu liječnici reći kako više ne spada u rizičnu skupinu zbog viška kilograma te odobriti put u Ameriku, gdje bi Milić snimao svoj novi serijal pod nazivom “What’s up, America”.

Njegova je želja prenijeti sadašnju situaciju u Americi, zemlji koju je pandemija koronavirusa pogodila više nego ijednu drugu. Milićev je cilj prikazati američki borbeni duh koji se ne predaje lako, baš kao ni naš omiljeni novinar, koji u Ameriku ipak neće putovati.

Njegova mu liječnica nije dala dopuštenje da se uputi u tu napornu avanturu.

“Uložio sam nadljudski napor tijekom ljeta, smršavio 20 kilograma, spustio šećer na prosjek od 7,5, ali to nije bilo dovoljno da mi doktorica Gordana odobri put. U njezinoj ordinaciji sve vrijednosti su skočile, tlak, šećer, a još mi je napomenula da me nitko ne bi htio osigurati za takav put”, objašnjava.

To ga nije zaustavilo u naumu, pa je stao na čelo ekipe koja na ovom projektu radi na dva kontinenta i u različitim vremenskim zonama, piše Jutarnji. Njegov je serijal priča o američkim vrijednostima koje se značajno razlikuju od europskih.

“Sam naslov serijala daje široke mogućnosti jer ‘What’s up, America’ može značiti ‘Što je novo’, ‘Kako se osjećaš’, ‘Što se događa’… Zapravo, to je priča o američkim vrijednostima, koje su u mnogočemu drukčije od južnoeuropskih. Neke nam se čine prihvatljivima, čak smo ih skloni veličati kao razlog ekonomskih uspjeha američkog društva koje bi trebalo kopirati. A druge su Europljanima i antipatične, dok ih Amerikanci smatraju posve normalnima”, govori Milić o ovim dvjema kulturama.

Ako sve prođe po planu, Milićev serijal svjetlo dana trebao bi ugledati početkom iduće godine.




Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.