Foto: Instagram Screenshot

‘HAJDE MAMA, ZA POBJEDU!’ Ruben snimao Blanku dok je navijala u presudnim trenucima, ponavljala je samo jednu rečenicu

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Sinoć je zasigurno svaki Hrvat trenirao živce tijekom 120 minuta igre između Hrvatske i Japana, a kada su došli na red jedanaesterci, vjerujemo da su mnogi bili van sebe sve do onog posljednjeg trenutka, kada smo shvatili da smo prošli u iduću fazu natjecanja. Veselje i pjesma preplavili su ulice i domove, a slavilo se i u domu Van Gucht-Vlašić.

Blanka Vlašić, naša iznimno uspješna atletičarka, svaku utakmicu ima razlog više za navijanje. Njezin brat Nikola Vlašić dio je reprezentacije, a baš kako je on bodrio nekoć Blanku, tako ona sada uzvraća svome bratu. Posebne trenutke njezina navijanja snimio je suprug Ruben.

Foto: Instagram Screenshot

“Onaj osjećaj kada Hrvatska prođe dalje”, napisao je u storyju Ruben i označio svoju suprugu Blanku. Dok je on mirno sjedio, Blanka je nervozna stajala na nogama i iščekivala jedanaesterac koji je bio presudan.

Foto: Instagram Screenshot

Blanka je zgoditak Pašalića proslavila u priličnoj tišini, vjerojatno jer je maleni Mondo spavao. Ponavljala je samo rečenicu “Hvala Ti, Bože”, a po kretnjama očito je koliko je presretna prolaskom reprezentacije, kao i svog brata.

Foto: Instagram Screenshot

Ponosna sestra na svom je profilu podijelila fotografija svoga brata, uz prigodni natpis “Iznad svih, Hrvatska”.

Foto: Instagram Screenshot

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.