fbpx
Foto: Twitter

GURNUO JOJ JE PRSTE U USTA I UČINIO NEZAMISLIVO: S roditeljima iz Hrvatske otišla u Minnesotu i vrlo rano shvatila da voli bol!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Mark Laita poznat je po intervjuima sa seksualnim radnicima, beskućnicima i ovisnicima, od kojih je mnogima i pomogao te nastavio pratiti njihove živote. Priče koje donosi uistinu su nevjerojatne, a među intervjuiranima za Laitin “Soft White Underbelly” se našla i jedna Hrvatica.

Riječ je o domini Monigue koja živi i radi u Los Angelesu. “Ja sam 100 posto Hrvatica, iako bi moj otac rekao Jugoslavenka”, rekla je Monique i dodala kako su se roditelji pred sam početak rata, odnosno krajem 80-ih odselili iz Hrvatske u Minnesotu.

Ta promjena nije joj se nimalo svidjela. Djetinjstvo opisuje kao mirno i zanimljivo, ali i vrlo represivno zbog konzervativnih roditelja koji su bili vrlo vjerski nastrojeni.


Monique je panseksualka kojoj “nije bitno što imaš dolje”, već jesi li lijepa osoba iznutra i izvana. Otkrila je da voli bol kada se upustila u seksualne odnose i kada je prvi put primila udarac. Ipak, naglašava da sve radnje u seksualnom odnosu, čak i u odnosu dominantne i submisivne osobe moraju biti pod zajedničkim pristankom.

Sebe opisuje kao poprilično dominantnu osobu, koja se pretvara u “pravu ku*u” kad ne dobije što želi. Zbog svojih 188 cm visine često ju znaju angažirati niži muškarci, koji od nje traže da ih ponižava.

Domina je opisala i neke šokantnije zahtjeve i situacije u kojima se našla.  Jedno od zahtjeva koje ispunjava je da puši cigaretu dok se klijent pretvara da je pepeljara kako bi istresala na njega pepeo. Često i u usta.

Uz to, koristi umjetan penis, a klijenti ju traže da odnos bude što bolniji. Kaže i kako je dobila zahtjev da čizmama nanese klijentu takve ozljede da više ne može dobiti dijete.

Sama vjeruje da joj se mnogi klijenti javljaju jer su nekad bili poniženi od lijepih žena, ali i zato što su ranije doživjeli neki oblik fizičkog nasilja. Osim njih, navodi kako su joj brojni klijenti vrlo moćni i bogati muškarci, koji se ponekad požele opustiti uz dominu koja im naređuje i govori što da rade.
Monique nije oduvijek bila domina. Upitana koje je najgore iskustvo koje je doživjela, posebno pažnju privlači vrlo mučan događaj. Naime, Monique je opisala kako joj je jedan muškarac gurao prste u usta dok nije počela povraćati, a sve kako bi ‘posrkao’ tekućinu koja joj je krenula ići na usta. Iako mu je jasno rekla ‘ne’, nije prestajao dok nije ispunio svoj plan.

Prvi put kada joj je tekućina došla do usta, ona ju je progutala. Muškarac ju je ošamario i rekao: “Ne, ovo je moje!” Nakon toga, muškarac joj je ponovno gurnuo prste i kušao tekućinu koju je povratila. Zato je kaže vrlo bitno u odnosima kakve ona prakticira imati jasno određene granice, znakove i riječi kojima će osobe moći jasno dati do znanja kada nešto stvarno ne žele raditi ili ih previše boli, bez obzira koju ulogu u tom trenutku igrali.
Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.