Foto: Instagram

GRUBNIĆ U BUNDI KOPAO PO KONTEJNERU I VADIO BOCE! ‘Zdravko me naučio kako pobijediti neke loše stvari u životu’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Poznati modni stilist Marko Grubnić snimljen je u potpuno neočekivanom izdanju u Virovitici. Naime, Marko je šetao ulicama Virovitice, a družio se i s lokalnim stanovnicima.

Jednom od njih, Virovitičaninu Zdravku Delaču, kojeg mnogi sugrađani poznaju po skupljanju boca u njihovom gradu, pomogao je u tom zahtjevnom zadatku.

Naime, u tijeku je snimanje emisije Roberta Knjaza, koja bi trebala biti slična popularnoj “Mjenjačnici”, doznaju 24sata od Marka Grubnića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)




Nakon što je ICV prenio fotografije na kojima Grubnić sakuplja boce, Grubnić je otkrio kako je uživao u snimanju emisije, ali i što ga je naučio Virovitičanin Zdravko.

“Zdravko me naučio puno lijepih stvari, ne samo da budem vrijedan, naučio me puno više, kako pobijediti neke loše stvari u životu, kako dobro pobjeđuje loše. Bit će jako zabavno i jedva čekam da vidim emisije”, rekao je modni stilist.

Fotografije pogledajte OVDJE.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.