
Čokoladni mousse: Fantastičan desert od pet sastojaka
Koristeći dobro poznate sastojke pripremite grčku verziju tacosa, oduševit će se i oni najmanji!
Sastojci:
500 g mljevenog mesa po želji (puretine, junetine ili govedine)
8 tortilja
1 šalica cherry rajčica
1/2 šalice crnih maslina
1/2 šalice feta-sira
1/4 šalice umaka od jogurta
1/2 šalice svježeg peršina
2 češnja češnjaka
1/2 žličice suhog origana
sol i papar
2 žlice maslinova ulja
Priprema:
Zagrijte tavu, maslinovo ulje i pržite mljeveno meso dok ne postane smeđe. Dodajte suhi origano, sol i papar po ukusu. Dodajte češnjak i pržite još 2 minute. Zagrijte tortilje na suhoj tavi dok ne dobiju hrskavu teksturu. Stavite meso i ostale sastojke u zdjelu i dobro izmiješajte. Napunite svaku tortilju mješavinom i umakom od jogurta.
Čokoladni mousse: Fantastičan desert od pet sastojaka
Ukusna piletina s rižom u neobičnom, osvježavajućem umaku
Naučite kako se priprema savršeni bešamel: Koristite ga za razna jela
Ovako pripremite savršeno pečen i sočan biftek s krumpirom i povrćem