Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

GRAŠO I HANA ‘DOBILI NADIMAK U SPLITU’: Izuzetna popularnost dovela je do usporedbi s još jednim poznatim parom!

Autor: Š. P.

Kad već ‘ultimativni par godine’ sam ne proizvodi dovoljno vijesti, neke se mogu naći i ‘po gradu’ – Jutarnji list, naime, izvještava da su Hana Huljić i Petar Grašo u rodnom Splitu dobili nadimak.

Zovu ih, piše Jutarnji, “Harry i Meghan”, očito potaknuti sličnom medijskom prašinom koja se digla oko parova. “Eno ga! Harry! Izašao je na terasu! Nosi neku golemu ribu na tanjuru! Bit će da je nije sam ulovio! – komentira čovjek u Splitu svojoj supruzi zbivanja na susjednoj terasi Huljićevih”, prenosi Jutarnji događanja iz Dioklecijanovog grada.

Iako se od objave da je s Hanom nekoliko puta našao pred mikrofonom, Grašo i dalje izbjegava govoriti o novoj ljubavi. Ipak, nedavno je demantirao glasine da čekaju dijete, izjavivši: “Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita. Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao ‘Misu’, postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka”.

Pročitaj i ovo: Talentirana Splićanka je puno više od ‘Grašine cure’, evo što kaže o slavnom prezimenu!

Foto: YouTube, Luka Stanzl/PIXSELL

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.