Foto: Instagram

GRACE KELLY ILI NEVENA RENDELI? Lijepa voditeljica se dala u ruke poznatom vizažistu, svi su van sebe: ‘Bravo, mama!’

Autor: Š. P.

Bivša voditeljica, danas vlasnica PR agencije, Nevena Rendeli Vejzović, podijelila je s pratiteljima na Instagramu najbolje momente snimanja naslovnice za časopis Moja farmacia, a mnogi su u komentarima zaključili da joj je ovo jedno od najboljih modnih izdanja.

Nevena je pozirala u smeđem kaputu i bež dolčeviti, a posebno se istaknuo njezin make up, za kojeg je zaslužan poznati vizažist Marko Tolić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

“Bravo, mama” i “jako zgodna” samo su neki od komplimenata koji pljušte ispod njezine fotografije. Neki je uspoređuju sa slavnom glumicom i princezom Grace Kelly, a nekima nalikuje i na latino divu Jennifer Lopez.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)




“Što sam starija, sve mi je važnija njega lica, a sve manje make-up. Najsretnija sam na moru, gdje hodam bez trunke šminke, što je u svakodnevnom životu nemoguće”, priznala je Nevena nedavno za Gloriju i dodala da je u dugogodišnjem radu na televiziji dobila korisne savjete iskusnih i vještih vizažista.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.