Foto: Facebook

GOTOVAC OPET SOLIRA: ‘Najljepše mi je kad sam sam u kući!’ Božja pomoć mu omogućava sretan život

Autor: Dnevno

“Ne da mi se cijeli dan biti s nekim”, kaže Ante Gotovac, koji je svoju vezu s upola mlađom Nađom iz Beograda stavio na pauzu. S bivšom Simonom redovito se čuje.

Bivša reality zvijezda i poduzetnik koji je opet sam. Ante Gotovac (49) priznao je kako više ne živi s 25-godišnjom Beograđankom Nađom. Ona se vratila u Beograd, a on je ostao živjeti u Zemunu, gdje vodi rent-a-car i svaku nedjelju je na misi u crkvi.

“Trenutačno mi odgovara da sam solo. Ne treba mi nitko. Ne da mi se biti s nekim cijeli dan, to mi ne odgovara. Volim živjeti sam, odgovara mi tako. Volim mir. Najljepše mi je kad sam sam u kući “, izjavio je Ante.

Tvrdi da nije bilo svađe te da se on i Nađa i dalje viđaju, ali rjeđe. Ante se tri puta ženio. Prvi put sa Zagrepčankom Ines, s kojom se vjenčao ‘90-ih i s kojom ima dvije kćeri. Sa Simonom Mijoković (34) vjenčao se 2004. i rastao nakon šest godina. Iz tog braka ima kći Gabrijelu (12). Treći brak, s Beograđankom Jelenom (36), trajao je samo osam mjeseci.

“Dosta mi je i brakova. Što će mi brak? Najbolje mi je solo. Imam mir i tišinu. Ne razmišljam više ni o djeci”, govori Ante, koji kaže da dane provodi na poslu ili u kući.

“Volim iskoristiti dan. Trčim uz nasip, volim otići na ručak na splav, na teletinu ispod peke, a navečer gledam filmove. Tulumarim rijetko. Nisam usamljen, odgovara mi takav život trenutačno”, govori Ante. Sa Simonom je danas, kaže, u odličnim odnosima.

“O njoj sve najbolje mislim. Ne dam protiv nje ni jednu riječ. Ne bismo voljeli da se jedno drugom išta desi. Naša rastava splet je nesretnih okolnosti”, kaže Ante.

On i Simona prekidali su i mirili se nebrojeno mnogo puta. Danas Ante kaže da su to bila burna vremena, koja su iza njega. Odveo je Simonu fra Zvjezdanu Liniću u Tabor, nakon čega je ona nastavila živjeti u kršćanskom duhu. Gotovac je sam godinu i pol dana odlazio na duhove obnove u Tabor, a potom je otišao i u komunu Cenacolo u Vrbovcu, gdje je proveo pet mjeseci.

“Nisam otišao zbog droge u zajednicu. Kap alkohola nisam popio dvije godine prije ulaska u Cenacolo. Trebao sam se dovesti u red. Bila mi je potrebna duhovna obnova. Danas sam super, vratio sam se u igru uz Božju pomoć”, rekao je. Trenutačno je u Zagrebu, gdje dogovara nove poslove.

“Danas sam sretan i ispunjen muškarac. U dobrim sam odnosima sa svim kćerima. Čujem se i s bivšom suprugom Simonom. Ona i njezin suprug Stanislav s Gabi dođu k mojoj mami na ručak. Najvažnije je da imamo lijepo i sretno dijete, dobro se slažemo, zdravi smo”, rekao je za kraj Gotovac, a pišu 24 sata.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.