Foto: Instagram

GOSPODIN SAVRŠENI ODABRAO IVU UMJESTO HANE: Čim ga je upoznala sve se promijenilo: ‘Show nije bio samo o njemu’

Autor: T.Š.

Zagrepčanka Iva Runjanin bila je kanditatkinja prve sezone RTL-ova showa “Gospodin Savršeni”, u kojemu je Goran Jurenec odabrao nju, umjesto Hane Rodić s kojom se upustio u ljubavnu vezu tek nakon što je prekinuo s Ivom.

Bivša kandidatkinja danas radi u marketingu, a na Instagramu ju prati nekoliko tisuća pratitelja. Iako se više ne bi prijavila u ovaj show, jer kaže da ga je prerasla, kaže kako joj je i to iskustvo pomoglo u njenom osobnom razvoju, što smatra najvećim bogatstvom.

Iva i Goran nisu ostali u kontaktu nakon showa, potvrdila je to medijima 2019. godine Iva u intervjuu za Story. Tad je rekla da nije ostala povrijeđena nakon prekida s Goranom jer ga je upoznala u nekom drugom svjetlu.  Instant kemija se kaže nije dogodila.




“Goran i ja ne komuniciramo od showa. Sve smo si već rekli. Mene je samo zasmetalo što je on to htio prikazati kao da je on taj koji mene ostavlja, a priča je imala dvije strane i ja sam samo htjela iznijeti svoje stavove i mišljenja jer show svakako nije bio samo o njemu nego i o svim djevojkama u njemu. Kao što sam rekla, lijepo mi je bilo to životno iskustvo i Goran je bio veliki dio te priče. Naravno da mi je bila želja, bez obzira na sve, da ostanemo prijatelji, ali to nije ispalo tako”, zaključila je.

View this post on Instagram




A post shared by Iva Runjanin (@iva_runjanin)

Nakon showa okrenula se poslovnoj karijeri, dok je ljubav stavila ”na čekanje”. “Mislim da kad bi Gospodina Savršenog bilo tako lako pronaći, svi bismo ga imali. U životu treba uložiti truda i osjećaja u nešto za što misliš da je u tom trenutku ispravno”, rekla je svojevremeno za 24 sata.

Hana i Goran prekinuli su u ožujku ove godine, a prekid je bio vrlo buran. Tada se Goran vratio bivšoj djevojci Claudiji.  Nedavno je potvrdio da je i sa njom prekinuo, a oboje su javno pisali o prekidu. Ubrzo nakon toga, Goran je u centru Samobora viđen s Hanom.

 “Goran i ja smo otišli razgovarati, da riješimo stvari od prije. Čuli smo se i dogovorili da ćemo se vidjeti uživo. Otišli smo u Samobor, da nije baš centar Zagreba, ali evo… Otišli smo riješiti stvari kao odrasli ljudi i da nema zle krvi”, poručila je za Story.hr influencerica.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.