foto:screenshot

GORDON RAMSAY U ISTRI: Trčao za kozama i magarcima, a snage odmjerio sa chefom Skokom!

Autor: Dnevno.hr

National Geographic objavio je trailer za novu sezonu gastronomske emisije Gordona Ramsayja “Uncharted”, a Hrvatska je oblijepljenja plakatima kojima se najavljuje sezona u kojoj Gordon posjećuje našu Istru.

Recepte ovog poznatog chefa, koji je prošlog ljeta posjetio i restoran Vodnjank u Puli, isprobavaju ljubitelji kuhanja diljem svijeta,  a sada će ga gledati u društvu poznatog domaćeg chefa Davida Skoke.

Gordon je u Istri tražio  najkvalitetnije lokalne sastojke, a  okušao se i u ronjenju, lovljenju ribe, trčao za kozama zbog sira i magarcima zbog mlijeka,  a bacio se i u potragu za tartufima. Prisustvovao je i izradi domaćeg maslinovog ulja, a zatim snage u kuhanju odmjerio s chefom Davidom Skokom.

“U ovim nepredvidivim vremenima, “Uncharted” gledateljima pruža uzbudljivo istraživanje svijeta iz sigurnosti njihovog doma, ali i potiče na isprobavanje novih okusa i metoda pripreme koje otkrivaju stručnjaci koje srećem na svom putovanju. Svijet je ogromno mjesto prepuno različitosti, a mi smo tek počeli istraživati sve te nevjerojatne okuse koje ovaj planet nudi”, rekao  je Ramsay ususret novoj sezoni.

Sezona će se prikazivati i na Disney+ kanalu, a emisija snimljena u Istri bit će emitirana 20. lipnja.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.