Foto: Instagram

GLUMIT ĆE SPORTSKU LEGENDU: Tarik Filipović dobio ulogu na španjolskom i priznao da se ‘bacio na glavu’!

Autor: Š. P.

“Bacio sam se na glavu. To mi je velik izazov, ali i stres”, priznao je Tarik Filipović o novom projektu kojeg upravo dovršava u Španjolskoj, i to na španjolskom jeziku kojeg, priznaje, dosad nije govorio.

Dobio je, naime, jednu od tri glavne uloge u filmu u nezaboravnom uspjehu španjolske vaterpolo reprezentacije na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine.

Glumit će splitskog trenera i tadašnjeg španjolskog izbornika Dragana Matutinovića, jednog od najzaslužnijih ljudi za osvajanje srebrne olimpijske medalje.

“Film ima jednu jako zanimljivu priču. Govori o najvećem španjolskom vaterpolo uspjehu 1992. godine kad im je naš trener Dragan Matutinović na svoj način, koji ovdje opisuju, kao vrlo surov i krvav pripremao. Polomio ih je, ali ih je doveo do finala 42 sekunde prije kraja”, rekao je Tarik za Večernji list.

Film “42 segundos” (“42 sekunde”) režiraju Alex Murrull i Dani de la Orden.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial)




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.