Foto: RTL

Gledatelji zgroženi ponašanjem dama u Ljubav je na selu: ‘Bože dragi ima li ova roditelje’

Autor: I.D.

Tko je farmeru Ivanu više prirastao srcu, Samanta ili Vesna? U prethodnoj epizodi showa “Ljubav je na selu” ovaj ljubavni trokut je postao sve intenzivniji.

Naime, Ivana privlači Samanta i njoj govori da je ona njegov broj jedan, dok s flertom ne zapostavlja ni Vesnu, koja je spremna dati mu šansu, iako je on puno mlađi od nje. Prije nego što je ovaj farmer odlučio koga vodi na putovanje, emitirana je zanimljiva epizoda showa koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.


Hrvati komentirali ljubavni trokut – Vesnu, Samantu i Ivana

Nakon epizode u kojoj je Samanta jedno govorila Ivanu, a drugo kada je bila sama pred kamerama, mnogi su gledatelji izrazili različita mišljenja na društvenim mrežama. Naime, Samanta je flertala s Ivanom i zavodila ga, a dok njega nije bilo rekla je da ga želi osvojiti samo zato da je odvede na putovanje te da uopće nije zainteresirana za njega.

Foto: RTL

Evo što su gledatelji pisali o tome na službenoj stranici Ljubav je na selu.

“Ovo je stvarno bilo degutantno”, “Bože dragi ima li ova roditelje”, “Prestrašna žena, za domaćina i prijatelje veli da su seljoberi. Nezahvalna i nekulturna”, “Ova ne zna kaj bi sama sa sobom. Neradnica, bezobrazna i bahata puna sama sebe”, “Što je to sa Samantom da li je na nečemu, a Vesna malo nije svjesna svoje nesvijesti”, “Katastrofa cirkus totalni promašaj”, “Za ličenje sto posto”, “Koji perveznjaci, bljak”, pisali su neki.

Dok su drugi hvalili Samantinu iskrenost: “Samanta se sprda i ironično govori što je istina. Seljoberčić ne zna što bi sam sa sobom. Ima dvije žene koje su pametnije od njega.Misli da je frajer, a plitak kao hladan potok”, “Treba biti tako iskrena”, “Svaka čast”, “Ova dvoličnost nije ok, ali barem kaže što misli.”

U nastavku pročitajte kakva je situacija vladala među farmerima i njihovim djevojkama u prethodnoj epizodi ovog showa.

‘Slušaj, Vesna, nisam mu ja ovdje došla volontirati’

A rasprava o neurednosti i lijenosti nastavila se i na Ivanovoj farmi. Vesna je posjela Samantu i kritizirala je što ništa ne radi te joj zamjerila što nakon sinoćnje fešte nije ništa pomogla pospremiti.

”Slušaj, Vesna, nisam mu ja ovdje došla volontirati, biti čistačica”, Samanta je odvratila. ”Jako tužno da je neuredna, šlampava i da ništa ne zna”, Vesna je nastavila s prodikama.
Foto: RTL

Ivan je došao s metlama i zadao im zadatak pospremanja kuće, a glavni dio posla Vesna je sa zadovoljstvom prepustila Samanti.

Nakon kupanja na Pagu, Stjepan je poveo Ljubicu na razgovor oči u oči. Ona mu je priznala da bi voljela ostati kod njega. ”Možda bi moglo nešto biti, vrijeme će pokazati”, kazala je.

Humanitarac Nikša godinama pomaže beskućnicima i ovisnicima: ‘Zbog ovog mu dajem 10’

”Imam neku simpatiju prema tebi, bliži smo… Imamo još par dana pa ćemo vidjeti, ali razmišljam o tebi”, i farmer je poručio.
Ante je svoje tri dame poveo na balote, što su s oduševljenjem prihvatile Milena i Victoria, no ne i Klara, kojoj je to bilo strašno dosadno, no brzo je promijenila mišljenje.

‘Poljubac u vrat, u usta, uho, sladoled na kornetu?’

”Ante zna da ja imam poseban miris”, Klara je poručila dok joj je Ante asistirao u gađanju.

”Ima li neka nagrada poslije, poljubac u vrat, u usta, uho, sladoled na kornetu?” Milena je u svom stilu ispitivala farmera, a on ih je ”pustio” da pobijede.

Foto: RTL

Na Mirinoj farmi farmer i Gabi družili su se od jutra, a Perka je sumnjičavo pakirala kofere jer bližilo se izbacivanje.

”Gabi mi se čini dosta samouvjerena da je ona ta, da ona ide na putovanje”, Dragana je kazala, dodavši da se Miroslav ponaša drukčije kad je u njezinu društvu, a složile su se i Jasmina i Perka.

Amra iz Ljubav je na selu imala težak život u romskoj zajednici: ‘Bog me poslao tim roditeljima’

”Previše si se zatvorio od nas i predao si se drugoj preko poruka”. Branko je na novi spoj poveo Ružu, priznavši da se njegovo srce još uvijek jako dvoumi oko odabira. ”Osjećala sam blizinu s njime kad me uhvatio za ruku, kao da smo jedno”, bila je zadovoljna.

”Kad sam te ugledao, tvoje oči plave oduzele su mi dah… Bila je to ljubav na prvi pogled”, priznao joj je. ”Tako sam i ja osjetila kad sam te vidjela – oči. Vidjela sam mekanu osobu, dobrotu”, dodala je i Ruža, ”Mislim da nemamo vremena da idemo lagano, mi smo u godinama. Trebamo iskoristiti vrijeme”.

Rade i Irena našli su se u Zagrebu

”Ići ćemo lagano da vidimo gdje smo stali, da krenemo dalje. Moramo biti složni kao partneri. Ja pristajem na takve stvari, a vrijeme će pokazati”, ipak je želio Branko, a pao je i poljubac.

Rade i Irena našli su se u Zagrebu kako bi konačno krenuli na svoje romantično putovanje u Osijek: ”Susret prijateljski emotivan. Zasad smo prijatelji, ali tko zna što će vrijeme donijeti”.

Foto: RTL

”S Irenom sam se čuo svaki dan, pisali smo poruke, navečer bismo razgovarali”, priznao je i Rade da su ostali bliski, ”Dobra, je plemenita, ‘smišna”. Farmer Jožef je Mariju i Azru poslao na kuhanje ručka, a Amri je priuštio masažu nogu, kako bi joj se zahvalio što je prošle večeri ona izmasirala njega.

Foto: RTL

”Večeras možemo ponoviti ako se slažeš”, zagonetno je predložio, no neugodno se iznenadio kada je Amra odbila da je poljubi u usta.

”Kao muško mi je prelabav. Nema čvrstu ruku, nema stabilnost”, Marija i Azra komentirale su u kuhinji. Amra se u vrtu primila motike, no odlučila se radni zadatak obaviti u štiklama. ”Ja sam pokazala ono što mogu”, bila je zadovoljna.

Radna akcija čišćenja kod Ivana i dalje je trajala, a Vesna i Ivan kontrolirali su Samantu, no potpuno ih je šokiralo stanje u njezinoj sobi. ”Dosta je ovog cirkusa”, Vesna je povisila glas. ”Trebala sam ih izbaciti sve iz sobe. Mene čišćenje apsolutno ne interesira”, poručila je Samanta.

Grubnić skupljao boce u emisiji pa došlo do incidenta, evo što se dogodilo

”To mi je za jednu curu malo čudno, ali kako mi je draga, ja joj sve opraštam”, rekao je farmer.

Na Pagu, Bahra je odlučila Ljubici urediti nokte, a Ranka je Stjepana povela sa strane i zlobno ogovarala svoje suparnice. Sve ih je iznenadila voditeljica Anita Martinović.

‘Nije to erotika, htjela sam tvoju blizinu’

”Ja sam njima šef”, u jednom je trenutku poručio Stjepan, a takav stav su mu njegove dame itekako zamjerile.

Ante je u šetnju kraj mora poveo Milenu. ”Škrto mi daješ sebe prema meni, ovo je mojih prvih pet minuta”, iskreno mu je rekla, ”Sazrelo je vrijeme da stignem gdje sam”.

Foto: RTL

”Ne praviš mi presing, da si mi pravila, jučer bi otišla s moje farme. Ali toliki mi je kaos u glavi da ne mogu svima isto vremena posvetiti”.

”Zašto me ne smiješ taknuti? Nije to erotika, htjela sam tvoju blizinu”, nastavila je, a Anti je bilo vidno neugodno.

”Nikad se nikom neću otvoriti sto posto jer mi se to znalo vratiti kao bumerang”, kazao je farmer, ”Mi se možemo družiti ali na nju nisam ‘kliknuo’.” Nakon spoja s Ružom, Branko je odlučio nasamo razgovarati i sa Smiljom.

Radoslav na putovanje vodi Irenu, a kod Miroslava stigla Gabrijela: ‘Napokon smo skupa!’

”Trebali bismo se bolje upoznati, biti sami, da vidimo gdje smo”, rekao je, dodavši da je svjesno njoj posvetio više vremena u odnosu na druge dame. ”Ima detalja koje bih ja promijenila na tebi… Trebali bismo se prilagoditi, nešto mi nedostaje. Možda više razgovora”, Smilja je kazala, a farmer je rekao da bi zbog nje sve promijenio.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.