Foto: Facebook

Gledatelji zbog scene iz Kumova prozvali naše političare: ‘Tako to rade muljatori’

Autor: I.D.

Aktualna serija Kumovi svakim danom zabavlja domaće stanovništvo raznim igrama između dvije obitelji te ljubavnim i političkim zavrzlamama. Ovoga su se puta u fokusu našli Žarko Radić i Stojan Matavulj, glumci su u seriji dogovarali jedan posao i pokazali kako dvije moćne osobe u politici kompenziraju.

Gledatelji su ovu scenu odmah prekopirali u stvari život te Matavulja i Radića usporedili s našim političarima. U seriji Radić kao Stanislav nagovara Matavulja (Zvonu Akrapa) na to da on bude “stup turističke zajednice” jer je “moćan i ostavlja snažan utjecaj na društvo”. Kasnije je Stanislavu smjestio da proda svoje zemljište, to jest djedovinu.

Situacija se dalje zakomplicirala, ali su gledatelji prokomentirali koliko sličnosti serija ima sa stvarnim životom. “Je li ovako i naši političari, kompenzacije samo takve”, “Kakve dileme, da barem mi prosječni imamo takve probleme”, “Eto kome idu novci, na mome su sagradili, a nisu me ni pitali”, pisali su gledatelji.

‘Njih dvojica su baš glumci za ovakve malverzacije’

“Ma serija je vrhunska, baš je volim gledati”, “Ovo je kopirano iz stvarnog života, kakvi glumci”, “Žarko i Matavulj rasturaju, njih dvojica su baš glumci za ovakve malverzacije”, “Dobra vam je ova sezona. Prošla mi se nije gledala nikako, ali znam šta se dešavalo jer dovoljno je da čujem šta se dešava”, “Dobro glumi današnje razne muljatore”, komentirali su gledatelji.

“Da nema Stipana bilo bi negledljivo s ovim Kanađaninom. U kojoj god seriji glumi čovjek naporan do bola, nimalo smiješan. Toliko baljezga  da te glava zaboli”, “Kad janjac zamiriše i pariće, narod sve zaboravi, e stoko sitnog zuba”, oštri su bili Hrvati prema glumcima i seriji. Naime, nije prvi put da gledatelji komentiraju ove glumačke legende.

Objavljen iskaz i uhićenih Hrvata, a jedna izjava je hit: ‘Ma nož mi služi za posao’
Ovako su jednom prilikom pisali Hrvati o njima na društvenim mrežama: “Oni ne mogu jedan bez drugog uvijek se svađaju a uvijek su skupa, dobri glumci nema šta”, “Radić je glumio u partizanskim filmovima”, “Oni su u svakoj seriji rivali”, “Njih dvojica me uvijek dobro nasmiju”, “Baš su dvije legende”, “Nova TV uvijek iste glumce, na to smo navikli”, “Bez ovog dvojca ne može ništa proći”, “Bilo je pitanje vremena kada će u seriju doći i Žarko, top”…
Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.