Foto: RTL

Gledatelji napali RTL zbog Alana: ‘Ovo se događa na televiziji, nitko ne reagira?’

Autor: I.D.

Osim savjetom, Alan je na spoju u ‘sociološkom eksperimentu’ ‘Brak na prvu’ Danijeli odlučio pokloniti dar. No, nije dobio reakciju kakvu je očekivao. ”Ne, Alan! Ne želim nikakve poklone i svijeće. Meni to ne treba, ljudi, ne!”, rekla je Danijela pa razljutila Alana. ”Kaj glumiš? Kaj radiš, ono?”, upitao ju je Alan.

”Ne treba mi još jedan poklon ili cvijeće – ne treba mi to”, ponovila je Danijela. ”Tražila sam jednu normalnu stvar – da budeš normalan prema meni i prestaneš me vrijeđati. Prestani govoriti laži o meni, prestani lagati. To je sve što meni treba. Meni ne trebaju pokloni”, dodala je. ”Pokušavam, no ne daš mi. Ovo je sitnica i nije to za tebe, nego za Dextera”, odgovorio je Alan. Danijela mu je pokušala objasniti kako joj treba samo to da bude normalan. ”Došla sam danas u stan, nisi htio razgovarati. Hodamo uz cestu, nećeš mi ništa komentirati, a sad mi tu daješ poklon”, rekla je Danijela.

Alan je komentirao kako nije u njemu stvar. ”Ja bih taj poklon prihvatio i još bi se nasmijao i zahvalio, ali ona nije ja. Ona je žensko i vrlo je emotivna te ona želi riješiti ovu našu situaciju pod hitno jer dolazi do jednog kolapsa u svojoj glavi”, objasnio je Alan. Danijela smatra kako Alan samo radi predstavu od svega pred kamerama. ”Ja bi trebao kao cucak ići za tobom i moliti te i skidati ti sve zvijezde, a kaj ću ja dobivat?”, komentirao je Alan što je Danijeli ludo…

Foto: RTL

‘Vrijeđa, omalovažava, agresivan je’

”Kakve veze ima poklon i cvijeće sa svime što se dešava. Znači ja plačem tri puta na dan, nije baš toliko, no ima dana”, otkrila je Danijela. ”Ne treba mi farsa i cijela predstava”, dodala je te ponovila što želi od njega. ”Da me prestaneš vrijeđati i prozivati za celulit”, rekla je. ”Konstantno me vrijeđaš i lažeš o meni – umorna sam od toga”, dodala je.

Gledatelji su također komentirali Alanov odnos prema Danijeli. “Mijenjamo zakone o rodno uvjetovanom nasilju, zgražamo se svake prve subote u mjesecu moliteljima na trgu, ženske udruge se dižu na zadnje noge kad crna kronika piše o slučajevima nasilja nad ženama, ali ovaj tip je… Vrijeđa, omalovažava, agresivan je, seksom bi riješio sve ženske frustracije. Na javnoj televiziji. I nitko ne reagira. Treba li još nešto reći…”, napisala je jedna gledateljica.

Baby Lasagna otkrio što se zbilja događalo na Eurosongu: ‘To mi je bilo najteže’
“Renata glumi nedodirljivu, svaki njezin stav je poza, umjetna do ibera, a Alan bolestan da bolesniji ne može biti”, “Ovom čovjeku treba medicinska pomoć”, “Jako mutan lik, a i ovi svi kaj su u šou stvarno di su te sve našli. Jako čudni ljudi, najstarije Karmen do Danijele”, “Dovoljno je samo što je za Danijelu rekao da je dovoljno to što ima 40 godina, nije udata i ima psa. Da s njom nešto ne valja. Plus sve što je rekao prije. Teški pacijent. On je, valjda, normalan. Od njega bi i jadan pas pobjegao”, pisali su gledatelji.

“Promijeniti terapiju pod hitno, i ti i ova tvoja! Ili krenut s terapijom dok nije kasno”, “Zbog ovog bolesnog lika i napuhane Renate ćete izgubiti na gledanosti”, “Zbog pojedini jedva čekam da se završi, a pojedini da ostanu skupa ima ih mislim tri para ako ne glume pred kamerama”, “Kamo ovo ide, pretjerali ste s Alanom i njegovim izjavama”, komentiralo se.
Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.