Foto: Instagram

(VIDEO) VRUĆI URAGAN ZA ROTTERDAM: Atraktivne Srpkinje svim adutima jurišaju na finale Eurosonga!

Autor: Š. P.

Organizatori Izbora za pjesmu Eurovizije ove su se godine našli u rijetko viđenoj situaciji – zbog pandemije, Eurosong se prošle godine nije održao u klasičnom, natjecateljskom obliku, a ta je odluka donesena nakon što su gotovo sve zemlje već odabrale svoje predstavnike.

Za razliku od HRT-a, koji Damiru Kedži nije dao priliku da kao prošlogodišnji pobjednik Dore ove godine nastupi na eurovizijskoj pozornici, organizatori srpskog izbora zadržali su svoje predstavnice.

Ženska grupa Hurricane prošle je godine, naime, osvojila Beoviziju pjesmom “Hasta la vista”, a ove su se godine na europski izbor odlučile na novu pjesmu “Loco Loco”. Prve su reakcije bile fantastične, ali je euforija očito s vremenom splasnula, pa djevojke trenutno, malo više od dva tjedna prije samog natjecanja, ne stoje previše dobro na kladionicama.

Priznale su to i same, te u Instagram pričama pozvale pratitelje da ih jače podrže na kladionicama i tako stvore pozitivnu atmosferu uoči odlaska na Eurosong u Rotterdamu.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Osim pukim apeliranjem, djevojke, naravno, pozitivnu atmosferu stvaraju i promotivnim aktivnostima – atraktivnim fotografijama, intervjuima, novim verzijama pjesme… Ambicije su, ne kriju, velike, a nastup na najvećoj europskoj pozornici njihov je cilj još od osnutka 2017. godine.




Tada je menadžer Zoran Milinković okupio tri djevojke – Ivanu Nikolić, Kseniju Knežević i Sanju Vučić koja je, usput rečeno, Srbiju već predstavljala na Eurosongu, i to s grupom ZAA 2016. godine. Najveći uspjeh grupe Hurricane zasad je pjesma “Favorito” koja na YouTubeu bilježi gotovo 80 milijuna pregleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.