(VIDEO) Frajeri za kojima luduju Hrvatice, pokazali svoju najnježniju stranu do sada

Autor: Dnevno

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ove Youtube zvijezde, dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju stranu te svojim obožavateljicama, ali i obožavateljima, priredili pravu malu poslasticu za Valentinovo.

„Iznenadi me“ novi je singl popularnih Ljubavnika koji već godinama, u mjesecu ljubavi, publiku časte ljubavnom pjesmom, a i ovaj je puta za tekst i glazbu bio zadužen Mario Regelja, pjevač benda koji je najčešće na udaru obožavateljica. Za aranžman je bio zadužen Luka Kovačić.

Dečki su za pjesmu snimili i atraktivan spot koji se, pod redateljskom palicom Matije Škalića, snimao u Cabare Rebuystarsu, a dobar scenarij upotpunili su Martina Ivanković i Gordan Vogleš, plesači poznati po sudjelovanju u showu Ples sa zvijezdama.

Koliko su dečki popularni te koliko se njihova nova pjesma željno iščekivala govori i to da su Ljubavnici bili nominirani i za nagradu MAC, imali su i tri nominacije za nagradu Cesaricu, a 2019. godina bila je apsolutno njihova kada je Youtube u pitanju. Dečki naravno i s ovom pjesmom očekuju velik uspjeh.




Ipak, to nije sve. Osim što pred Valentinovo puštaju novu pjesmu „Iznenadi me“, ovaj popularni bend iznenadio je dodatno svoje brojne obožavateljice. Naime dečki, povodom mjeseca zaljubljenih, na svojem Instagram profilu dijele i ženski sat pa su se tako brojne obožavateljice angažirale ne bi uspjele osvojiti poklon svojih najdražih ”ljubavnika”.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.