Mario Kos // KOSINUS // ePodravina.hr

(UŽIVO) DJ Krnya završava ‘Priču iz karantene’ koja se pratila diljem svijeta!

Autor: Dnevno

DJ Krnya našim je čitateljima priuštio dva nezaboravna vikenda, a danas završava svoju ‘Priču u karanteni’ posebnim i drugačijim završnim partyem. Pratitelji niti ne očekuju da je za njih pripremio veliko iznenađenje!

Dok smo ga zadnja dva vikenda pratili iz njegove ‘DJ sobe’, za kraj Krnya je pripremio uistinu poseban online event, a sve će biti popraćeno predivnim prizorima s planine Kalnik!

”Hrpa kamera, dron uz super produkciju te prekrasne lokacije iz mog kraja iznenađenje su za sve one koji su me podržali u ovom pothvatu”, uzbuđeno nam je pojasnio Krnya.

Očekuje nas još jedan ludi party u trajanju od sat i pol, kojeg pratite na linku:

DJ Krnya danas se svia zahvalio na velikoj podršci emotivnom objavom:

”Eto, na kraju smo ove prekrasne priče koja traje skoro dva mjeseca. Što reći? Srce mi nikada punije nije bilo. i da, priznajem, bilo je sinoć suza  <3 Fantastični ste ljudi, prijatelji, kolege …. Ovaj današnji, posljednji live stream moj je poklon svima Vama za svu ljubav i pozitivnu energiju koju ste donijeli u “My Stories From Quarantine”. Kad krenemo dijelite, share-ajte video, neka Vam ostane za uspomenu na period koji je zbog svega što nas je snašlo trebao biti ružan a učinili smo ga nezaboravnim. Sve ovo što ćete danas vidjeti odrađuje ekipa ljudi koji su s osmijehom na licu odmah prihvatili moju ideju i bez trenutka razmišljanja rekli “DA” ! Puno su mi pomogli i odradili fantastičan posao a mene zadužili za zauvijek

Hvala svima koji su u ova 53 dana prepoznali ljubav prema glazbi i širili priču dalje Top DJ Room, dnevno.hr, prigorski.hr, Aquarius Records, Osamdesete u Zagrebu! 

Hvala svima koji ste bili sa mnom svih 53 dana pred kompjutorima, mobitelima, gadgetima…Nevjerojatni ste!

Hvala mojim dj kolegama koji su mi bili velika podrška, hvala na svakom telefonskom pozivu i poruci!

Gledali ste i slušali u nevjerojatnim brojkama iz cijelog svijeta (SAD, Irska, Kanada, Njemačka, Austrija, Švicarska, Belgija, Nizozemska, Italija, Argentina, Brazil, Australija, Rusija, Slovačka, Poljska, Češka, Francuska, Portugal, Španjolska, Srbija, Crna Gora, BiH, Makedonija i cijela Hrvatska). Nadam se da nisam nikoga zaboravio. Još jednom veliko hvala svima, volim Vas

Vidimo se danas u 16:30h! Let’s dance !”, poručio je Krnya.

PRATITE UŽIVO: DJ Krnya na Dnevno.hr! Korisnici društvenih mreža partijaju uz njega više od 30 dana u komadu!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.