screenshoot/yt

St!llness se vraća: Nakon duge pauze bend stiže u Vintage Industrial Bar

Autor: Dnevno

Na pozornicu Vintage Industriala 7. veljače vraća se dugo iščekivana splitsko-zagrebačka grupa St!llness. Povratak nakon više godina pauze označava okretanje nove stranice u karijeri benda koji je proteklog desetljeća svojim ekspresivnim reggae, rock, hip hop crossoverom nesumnjivo vladao domaćom scenom.

Za sebe kažu da ih je glazba toliko definirala u životu te da ih je nakon više godina pauze na okupu održavala upravo ljubav prema sviranju, koncertima i ljudima koje su upoznali tijekom rada.

Kritiku i javnost osvojili su naglo, još davne 2005., kad se nakon inicijalne pojave 1998. u vidu tvrdog hip hop dvojca transformiraju u punokrvni live bend kombinirajući hip hop, reggae i drum’n’bass pod utjecajem Rage Against The Machine i Asian Dub Foundation na liriku u pjevanoj i MC stilskoj formi uz hardcore distorzije.

Najavljeni nastup u Vintageu bit će prvi samostalni koncert St!llnessa nakon dulje pauze.

Ulaznice su u prodaji.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.