Foto: Screenshot

‘OVAJ ALBUM ĆE SRUŠITI INTERNET’: Maneskinova pjesma službeno izlazi sutra, a već sad je na prvom mjestu glazbenih ljestvica

Autor: T.Š.

Sviđalo se nekom kako izgledaju ili ne, činjenica je da je Maneskin pravo osvježenje na glazbenoj sceni, gotovo bi se moglo reći bend koji je oživio rock’n’roll.

Njhova najnovija pjesma ‘I Wanna Be Your Slave’ službeno izlazi sutra, a već sada se nalazi na prvom mjestu glazbenih ljestvica u nekim europskim zemljama.

Članovi grupe danima su najavljivali izlazak ovogspota koji je u samo nekoliko sati skupio više od milijun pregleda.

Naravno, uz sjajnu pjesmu dolazi i originalna i provokativan spot u trajanju od dvije minute i 52 sekunde.

Kao što smo već vidjeli kod Damiana, i ostatk Maneskinovaca za tu je prigodu odjenuo donje rublje, navukao sado-mazo opremu, a nije nedostajalo ni strastvenog plesa. Ipak, mnoge bi mogao iznenaditi dio u kojem glazbenici pljuju jedni na druge te se dodiruju jezicima.

Damiano David, osim što se u spotu pojavljuje u ženskom rublju, u jednom trenutku se i ljubi s bubnjarem.

“Maneskin dominira svijetom”, ” Da,da. Ovo je raj i pakao”, “Ovaj album će srušiti internet”, pišu oduševljeni fanovi u komentarima na YouTube.




Poslušajte:




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.