Foto: Instagram

MUŽ MAJE SEVER NEZADOVOLJAN GODIŠNJIM? ‘NA KOG VIČEŠ?’ Čini se da ne može bez ovoga ni na odmoru

Autor: Dnevno

Poznata novinarka Maja Sever otkrila je putem Twittera kako je i za nju započeo zasluženi godišnji odmor. No, čini se da njen suprug baš i nije oduševljen kako je sve krenulo. Naime, Maja je objavila jednu od fotografija kojima je suprug ovjekovječio trenutak iz kojega se puno toga da iščitati.

Godišnji, more, brod, vjetar u kosi, miris mora, ništa to, čini se, nije omelo novinarku da i na godišnjem radi, bar se tako čini na fotografiji na kojoj Maja telefonira.

Uz fotografiju je kratko napisala: “Počinje godišnji!! Ovo muž fotka”

“Na kog vičeš”, upitao ju je jedan pratitelj, a drugi joj je poručio da “gasi mobitel”

Netko se prisjetio i da Maja zna biti poprilično glasna kad priča na mobitel: “A ti isto znaš bit glasna na mobitelu, čuje te se po aerodromima, kolodvorima…”, našalio se pratitelj.

No, da je možda tek riječ o posljednjim dogovorima prije nego konačno odluči ugasiti mobitel i ‘uploviti’ u ‘morsku fazu’, otkriva i fotografija koju je prije nekoliko tjedana podijelial na Instagramu. Tad je isto plovila, no licem okrenutim prema nebu, opuštena i bez mobitela u ruci, dok je grubi pogled s posljednje fotografije zamijenio blagi osmijeh.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Sever (@mseverica)

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.