Legendary festival u svom četvrtom izdanju dovodi još jednog velikana njemačke trance scene

Autor: Dnevno

Legendary festival u svom četvrtom izdanju dovodi još jednog velikana njemačke trance scene – ATB-a, koji će premijerno nastupiti u Hrvatskoj, 29.02.2020. u zagrebačkom Boogaloou.

ATB, producent, DJ i tekstopisac, rođen kao André Tanneberger svoju glazbenu karijeru započeo je 1993.g. u dance glazbenoj grupi “Sequential one“. 1998.g. pokreće solo projekt ATB, a već prvim singlom „9 PM“ („Till I Come“), postigao je zavidan uspjeh te se našao na vrhu britanske ljestvice i ušao u top 10 u mnogim drugim zemljama svijeta.

Svoj niz nastavlja dojmljivim hitovima poput „Ecstasy“, „Let U Go“, „What About Us“ i „When It Ends It Starts Again“ te hitom “Marrakech” koji je bio korišten kao glazba u filmu “Mindhunters”.  Njegova izvrsnost nagrađena je mnogim zlatnim i platinastim nagradama, a može se pohvaliti i konstantnom prisutnošću na prestižnoj DJ Mag Top 100 ljestvici već desetljeće i pol.

Jedan je od rijetkih koji je izašao s njemačke klupske scene i postao svjetska superzvijezda, od Australije do Azije, Meksika do Europe i Rusije!

U subotu će prvi put nastupiti pred zagrebačkom publikom u klubu Booglaoou, gdje će mu se pridružiti RODG, Corti Organ, Maarten de Jong, Reconceal, ACS, Magappo i Damien.

Ulaznice za ovo legendarnu večer dostupne su putem Entrio sustava po cijeni od 180 kn te VIP po cijeni od 250 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta, na ulazu 180kn.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.